Închide meniul

Alex Creţu e tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Fundaşul, dorit în Liga 1 după ce a fost criticat de Gigi Becali: „O să avem o echipă mai bună!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 10:57

Alex Creţu e tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Fundaşul, dorit în Liga 1 după ce a fost criticat de Gigi Becali: „O să avem o echipă mai bună!

Alexandru Creţu, FCSB

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Alex Creţu e tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Fundaşul, dorit în Liga 1

Gigi Becali vrea să scape de Alex Creţu, iar Sepsi poate fi următoarea destinaţie a fundaşului. Laszo Dioszegi, patronul covăsnenilor, recunoaşte că a pus ochii pe fotbalistul roş-albaştrilor, iar o decizie finală va fi luată în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu ce transferuri o să mai găsim. Din păcate, avem vreo 6 sau 7 jucători accidentaţi, dar când revin, o să avem o echipă mai bună. Alexandru Creţu, da, poate fi vorba şi despre el. Astăzi suntem prea emoţionaţi ca să ne gândim la transferuri. Dimineaţa, cu capul limpede, o să ne gândim şi la transferuri”, a declarat Laszo Dioszegi.

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce a auzit că îl pierde pe Alexandru Creţu

Edi Iordănescu nu s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi Alexandru Creţu, jucătorul care vrea să plece de la FCSB după ultimele comentarii ale patronului.

„Este o situaţie complexă la el. O situaţie care nu s-a produs după venirea mea, ci înaintea ei. În momentul de faţă, este o problemă între el şi club. Trebuie clarificată la nivel de club, de patron. În funcţie de ce se va întâmpla, veţi avea şi poziţia mea.

Nu vreau să mă pierd în detalii, chiar dacă pentru mine fiecare jucător contează. Avem în faţă un joc şi cam bucura să comentăm mai mult pe jucătorii care sunt implicaţi în acest meci”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Alexandru Creţu, criticat de Gigi Becali

Criticat dur de Gigi Becali după meciul cu Rapid, internaţionalul de 29 de ani nu a participat la antrenamentele din ultimele zile. Creţu nu mai vrea să mai audă de FCSB, după ieşirea la TV a lui Gigi Becali, şi îşi caută deja echipă. Asta chiar dacă după numirea lui Edi Iordănescu, lucrurile ar urma să se schimbe la FCSB.

Alexandru Creţu este primul jucător care va pleca de la FCSB după eşecul cu Rapid, 0-1. Schimbat la pauză de Gigi, fundaşul MAI are la dispoziţie o săptămână să îşi găsească o nouă echipă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și