Închide meniul

CFR Cluj, măsuri drastice după bătaia din vestiar: „Astfel de incidente NU ne caracterizează!” Campioana României a deschis o anchetă internă după scandalul monstru din Gruia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 18:42

CFR Cluj, măsuri drastice după bătaia din vestiar: „Astfel de incidente NU ne caracterizează! Campioana României a deschis o anchetă internă după scandalul monstru din Gruia

Scandal la finalul meciului CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2

as.ro

CFR Cluj, măsuri drastice după bătaia din vestiar

„COMUNICAT DE PRESĂ

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca urmare a incidentelor petrecute joi seară, la finalul partidei CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:
Clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului.

Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod.

În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit.

Reclamă

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal. Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători.

Cluj-Napoca
28 august 2021″, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Scandal monstru după CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad 1-2! S-au împărțit pumni la vestiare. Haos total în Gruia

Joi seara a fost un scandal de proporții în Gruia! S-au împărțit pumni la vestiare după meciul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad 1-2. Nervii au fost întinși la maxim după ce Michael Oliver a fluierat finalul meciului. Printre cei care au intervenit s-a numărat și Denis Ciobotariu.

Au fost țipete monstruoase și s-au împărțit pumni. Camora a strigat disperat să se oprească conflictul. În imagini apare și Marian Copilu, în centrul scandalului provocat de juristul Ioan Ivaşcu şi kinoterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea.

A fost tensiune și în tribune. Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Marius Șumudică. Jucătorii clujeni, în frunte cu tehnicianul lor, au fost huiduiți și fluierați.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și