Închide meniul
Video

Scandal monstru după CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad 1-2! S-au împărțit pumni la vestiare. Haos total în Gruia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 23:40 / Actualizat: 27 august 2021, 9:11

Scandal la finalul meciului CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2

as.ro

Nervii au fost întinși la maxim după ce Michael Oliver a fluierat finalul meciului. Printre cei care au intervenit s-a numărat și Denis Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal monstru după CFR Cluj – Steaua Roșie 1-2

Au fost țipete monstruoase și s-au împărțit pumni. Camora a strigat disperat să se oprească conflictul. În imagini apare și Marian Copilu, în centrul scandalului provocat de juristul Ioan Ivaşcu şi kinoterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea.

A fost tensiune și în tribune. Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Marius Șumudică. Jucătorii clujeni, în frunte cu tehnicianul lor, au fost huiduiți și fluierați.

CFR Cluj, umilită de Steaua Roșie Belgrad

Formaţia CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

La meciul de la Cluj-Napoca, au marcat: Debeljuh ’34 / Katai ‘5 (penalti), Pavkov ‘53.

Reclamă

În minutul 53, Cristi Bălgrădean a ratat o degajare și a trimis mingea direct la un jucător de la Steaua Roșie, care a trimis balonul în poarta goală. În minutul 62, Deac a ratat un penalty. Apoi, în minutul 78, a fost eliminat Jonathan Rodriguez, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Pe final, unii dintre fanii clujeni au scandat: “Demisia”.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și