Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat surprinzător după ce s-au aruncat cu sticle în el şi a avut nevoie de intervenţia jandarmilor. „Mă bucur să văd asemenea oameni venind la stadion”

Publicat: 29 august 2021, 8:33

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf a reacţionat surprinzător după ce s-au aruncat cu sticle în el şi a avut nevoie de intervenţia jandarmilor. „Mă bucur să văd asemenea oameni venind la stadion”

Laurenţiu Reghecampf, discuţie cu jandarmii

Telekomsport

Antrenorul oltenilor a ţinut să asigure că nu l-au deranjat incidetenele care au apărut după fluierul final, când atât el, cât şi jucătorii săi, au avut nevoie de escorta jandarmilor pentru a ajunge la vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat surprinzător după incidentele de pe Arena Naţională

Ahztaţi de forţele de ordine, alb-albaştrii au părăsit terenul printr-o altă zonă decât în mod normal, după ce fanii Rapidului au aruncat cu tot ce au găsit la îndemână. A fost o „ploaie” cu sticle, dar Reghecampf a ţinut să îi felicite pe ultraşii adverşi pentru atmosfera creată.

Nu sunt supărat, chiar dacă au fost incidente după meci, e normal, îi cunoaştem, ştim ce se întâmplă. Îmi place şi mă bucur la fiecare meci pe care îl joacă Rapid şi văd asemenea oameni venind la stadion„, a declarat Laurenţiu Reghecampf după Rapid – Universitatea Craiova 1-2.

Mai mult, Reghe a dezvăluit că îşi doreşte ca echipa antrenată de Mihai Iosif să obţină calificarea în play-off-ul Ligii 1.

La ce se întâmplă în tribune şi la cum sunt susţinuţi aceşti jucători şi această echipă, e păcat să nu ai mai multe meciuri în această atmosferă„, a transmis soţul Anamariei Prodan.

Reclamă

Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, Rapid, la capătul unui meci în care a revenit de la 0-1 şi gazdele au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. Au marcat: Albu, cu o execuţie superbă, în minutul 15, Markovic, cu o lovitură de cap, în minutul 83, şi Koljic, în minutul 90+1, cu o „torpilă” din afara careului.

Rapidiştii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 43. Claudiu Belu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. În startul reprizei secunde, o petardă a explodat lângă Pigliacelli. Portarul Universităţii Craiova s-a prăbuşit, vizibil afectat. El şi-a revenit după scurt timp. Jocul a fost reulat după ce Cristi Săpunaru s-a dus către suporteri şi le-a cerut să nu mai arunce cu petarde.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și