Închide meniul

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Cristian Săpunaru a răbufnit la adresa lui Radu Petrescu: „E singura mea nedumerire!” + Căpitanul giuleştenilor şi-a avertizat rivalele: „Merg cu ei la război!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 23:42

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Cristian Săpunaru a răbufnit la adresa lui Radu Petrescu: „E singura mea nedumerire! + Căpitanul giuleştenilor şi-a avertizat rivalele: „Merg cu ei la război!

Cristian Săpunaru. gol în FCSB - Rapid

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Cristian Săpunaru a răbufnit la adresa lui Radu Petrescu

Cristian Săpunaru este de părere că Belu-Iordache a fost eliminat prea uşor în prima repriză. Căpitanul giuleştenilor este de părere că echilibrul echipei s-a rupt după ce coechipierul său a văzut cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„S-a rupt echilibrul la eliminarea lui Belu. Am încercat să luptăm. Nu discut despre arbitraj. Nu meritam să pierdem aşa. Singura mea nedumerire a fost dacă primul fault al lui Belu a fost galben. Atunci s-a rupt echilibrul. Un meci nu strică atmosfera de la Rapid. Ţinem capul sus.

Sunt mulţumit de jucătorii pe care îi am în echipă. Merg cu ei la război. Fanii iubesc echipa asta ca pe familia lor. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. Eu m-am retras de la echipa naţională”, a spus Cristian Săpunaru la Digi Sport.

Derby-ul a continuat şi în afara terenului! Alexandru Albu, săgeţi către olteni: „E joc de femei! Nu se poate aşa ceva!”

Derby-ul Rapid – Universitatea Craiova a continuat şi în afara terenului. Alexandru Albu i-a „înţepat” pe rivalii olteni la finalul meciului.

Mijlocaşul este de părere că oltenii au fost avantajaţi de Radu Petrescu. Acesta l-a eliminat pe Belu-Iordache, în minutul 44, după un scandal de proporţii. Albu este ferm convins că Universitatea Craiova nu ar fi marcat dacă colegul său nu vedea cartonaşul roşu.

Reclamă

„Dacă jucam 11 la 11, nu ştiu dacă aveau vreo ocazie. Este joc de bărbaţi, dar, de fapt, e joc de femei. Am jucat din minutul 35 în 10 oameni. Au jucat cu tot ce aveau în atac.

La golul 2 a fost fault. Nu se poate aşa ceva. Nu ştiu dacă s-a auzit galeria adversă. S-au auzit doar ai noştri. Mă aşteptam să fiu convocat la echipa naţională. Asta este. Voi munci mult mai mult”, a declarat Alexandru Albu pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rapid – Universitatea Craiova 1-2
  • Cristian Săpunaru a răbufnit la adresa lui Radu Petrescu

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și