Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Andrei Vlad, cu capul în pământ după ce şi-a îngropat din nou echipa: „O să răspund în faţa antrenorului!” + Andrei Cordea, resemnat: „Am vrut să ne dăm viaţa pe teren!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2021, 23:30

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Andrei Vlad, cu capul în pământ după ce şi-a îngropat din nou echipa: „O să răspund în faţa antrenorului! + Andrei Cordea, resemnat: „Am vrut să ne dăm viaţa pe teren!

Andrei Vlad, lăudat după FCSB - CFR Cluj

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Mediafax

Andrei Vlad, cu capul în pământ după ce a îngropat-o din nou pe FCSB

La final, Andrei Vlad a declarat că va răspunde în faţa lui Edi Iordănescu pentru greşeli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o seară neagră pentru noi, trebuie să ne strângem mâinile şi să dăm drumul la treabă. Noi o să plecăm la naţională, iar băieţii o să muncească bine. A fost un meci greu. Nu am îndeplinit obiectivele. O să îmi fac o proprie analiză şi o să răspund în faţa antrenorului. Domnul Edi mi-a spus că are încredere în mine. În viitor va fi mai bine cu siguranţă. Trebuie să facem puncte neapărat”, a spus Andrei Vlad la finalul meciului.

Andrei Cordea, resemnat după umilinţa din Gruia

Andrei Cordea este resemnat după umilinţa cu CFR Cluj. Acesta speră să se revanşeze în faţa suporterilor peste două săptămâni, în derby-ul cu Dinamo.

„Am făcut o primă repriză bună, dar ei au făcut diferenţa şi au reuşit să marcheze, iar noi am căzut. Dacă stăm să căutăm scuze, putem să găsim câte 10. Urmează un meci cu Dinamo şi sper să-l câştigăm. Deja s-au făcut foarte multe greşeli individuale. Sper să ne punem la punct şi să nu mai greşim. Noi am vrut să ne dăm viaţa pe teren. Ne pare rău de aceşti suporteri. Cu un ochi râd, cu un altul plâng. Asta este, n-am ce să fac”, a spus şi Cordea.

CFR Cluj – FCSB | Gigi Becali a înnebunit! Andrei Vlad, o nouă gafă uluitoare. „Messi al portarilor” a provocat şi un penalty

CFR Cluj – FCSB. Andrei Vlad a comis-o din nou. A gafat incredibil în derby-ul din Gruia, iar CFR Cluj a profitat şi a marcat al doilea gol.

Reclamă

După ce a fost erou în partida cu Sepsi, când a reuşit să apere un penalty, Andrei Vlad a gafat incredibil în derby-ul cu CFR Cluj. Andrei Vlad a greşit incredibil la al doilea gol marcat de campioană. Portarul celor de la FCSB a respins o centrare direct în capul lui Sigurjonsson, care a marcat golul al doilea.

Andrei Vlad a greşit şi la golul al patrulea, când a provocat penalty-ul din care Alibec a înscris.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și