Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Andrei Vlad, cu capul în pământ după ce şi-a îngropat din nou echipa: „O să răspund în faţa antrenorului!” + Andrei Cordea, resemnat: „Am vrut să ne dăm viaţa pe teren!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2021, 23:30

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Andrei Vlad, cu capul în pământ după ce şi-a îngropat din nou echipa: „O să răspund în faţa antrenorului! + Andrei Cordea, resemnat: „Am vrut să ne dăm viaţa pe teren!

Andrei Vlad, lăudat după FCSB - CFR Cluj

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Mediafax

Andrei Vlad, cu capul în pământ după ce a îngropat-o din nou pe FCSB

La final, Andrei Vlad a declarat că va răspunde în faţa lui Edi Iordănescu pentru greşeli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o seară neagră pentru noi, trebuie să ne strângem mâinile şi să dăm drumul la treabă. Noi o să plecăm la naţională, iar băieţii o să muncească bine. A fost un meci greu. Nu am îndeplinit obiectivele. O să îmi fac o proprie analiză şi o să răspund în faţa antrenorului. Domnul Edi mi-a spus că are încredere în mine. În viitor va fi mai bine cu siguranţă. Trebuie să facem puncte neapărat”, a spus Andrei Vlad la finalul meciului.

Andrei Cordea, resemnat după umilinţa din Gruia

Andrei Cordea este resemnat după umilinţa cu CFR Cluj. Acesta speră să se revanşeze în faţa suporterilor peste două săptămâni, în derby-ul cu Dinamo.

„Am făcut o primă repriză bună, dar ei au făcut diferenţa şi au reuşit să marcheze, iar noi am căzut. Dacă stăm să căutăm scuze, putem să găsim câte 10. Urmează un meci cu Dinamo şi sper să-l câştigăm. Deja s-au făcut foarte multe greşeli individuale. Sper să ne punem la punct şi să nu mai greşim. Noi am vrut să ne dăm viaţa pe teren. Ne pare rău de aceşti suporteri. Cu un ochi râd, cu un altul plâng. Asta este, n-am ce să fac”, a spus şi Cordea.

CFR Cluj – FCSB | Gigi Becali a înnebunit! Andrei Vlad, o nouă gafă uluitoare. „Messi al portarilor” a provocat şi un penalty

CFR Cluj – FCSB. Andrei Vlad a comis-o din nou. A gafat incredibil în derby-ul din Gruia, iar CFR Cluj a profitat şi a marcat al doilea gol.

Reclamă

După ce a fost erou în partida cu Sepsi, când a reuşit să apere un penalty, Andrei Vlad a gafat incredibil în derby-ul cu CFR Cluj. Andrei Vlad a greşit incredibil la al doilea gol marcat de campioană. Portarul celor de la FCSB a respins o centrare direct în capul lui Sigurjonsson, care a marcat golul al doilea.

Andrei Vlad a greşit şi la golul al patrulea, când a provocat penalty-ul din care Alibec a înscris.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB 4-1
  • Andrei Vlad, cu capul în pământ după ce a îngropat-o din nou pe FCSB

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și