Închide meniul

CFR Cluj a învins-o pe FCSB şi pe piaţa transferurilor. Mihai Bordeianu s-a înţeles cu Neluţu Varga şi revine în Gruia!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 16:50

Reclamă
CFR Cluj a învins-o pe FCSB şi pe piaţa transferurilor. Mihai Bordeianu s-a înţeles cu Neluţu Varga şi revine în Gruia!

Mihai Bordeianu s-a înţeles cu Neluţu Varga şi revine la CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mijlocaşul de 29 de ani, liber de contract după despărţirea de Al-Qadisiyah, a fost prezent la stadion pentru a discuta cu Neluţu Varga şi cu noul antrenor al lui CFR, Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o pe FCSB şi pe piaţa transferurilor. Mihai Bordeianu s-a înţeles cu Neluţu Varga

Jucătorul care a cucerit patru titluri la rând cu CFR Cluj a fost convins să îmbrace din nou tricoul feroviarilor. Potrivit looksport.ro, Bordeianu a bătut palma cu Neluţu Varga şi a plecat apoi, de la stadion, cu o maşină a clubului.

Bordeianu a fost dorit şi de Edi Iordănescu la CFR Cluj. Gigi Becali era dispus să îi ofere un salariu lunar de 22.000 de euro.

Mihai Bordeianu este un jucător apreciat de Edi Iordănescu. Putem să discutăm și să facem o ofertă. Să treacă meciul cu CFR Cluj și se poate să-i facem o ofertă, dar am înțeles că este aproape de CFR„, a declarat Mihai Stoica pe contul de Facebook al lui FCSB.

Mihai Bordeianu a fost dorit cu insistenţă de Dan Petrescu. Transferul mijlocaşului a fost una dintre cerinţele pe care le-a făcut antrenorul pentru a-l înlocui pe Marius Şumudică. CFR a făcut o afacere senzaţională, în condiţiile în care Al-Qadisiyah a plătit, anul trecut, nu mai puţin de 1.200.000 de euro.

Reclamă

Noul tehnician al lui CFR Cluj insistă pentru alţi doi foşti jucători din Gruia. Este vorba de Emmanuel Culio şi Damjan Djokovic.

Mihai Bordeianu a avut salariu uriaş la CFR Cluj

Ultima oară când a revenit în Gruia, Bordeianu a avut un salariu uriaş de 60.000 de euro, fiind încă sub contract cu Al-Qadsiah. Mijlocaşul de 29 de ani plecase la Al-Qadisiyah, în octombrie 2020, pentru 1.2 milioane de euro.

Revenirea lui a fost decisivă pentru CFR! El a jucat 19 partide în stagiunea precedentă, contribuind la câştigarea Supercupei României şi a titlului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! Vezi toate știrile
Citește și