Închide meniul

US Open 2021 | Simona Halep a surprins la conferinţa de presă. „E prima dată când am putut câştiga un meci”. Ce a încântat-o înaintea disputei cu Kristina Kucova!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 22:07

US Open 2021 | Simona Halep a surprins la conferinţa de presă. „E prima dată când am putut câştiga un meci. Ce a încântat-o înaintea disputei cu Kristina Kucova!

Simona Halep a surprins la conferinţa de presă

Profimediaimages

Halep şi-a dominat adversara şi a impresionat pe toată durata partidei. A reuşit 6 aşi şi a avut 83% procentajul punctelor câştigate cu primul serviciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a surprins la conferinţa de presă

„Simo” a avut mari probleme din cauza accidentărilor în 2021. Acum a putut răsufla uşurată.

E prima dată când am putut câştiga un meci. Este foarte important. Sunt foarte fericită că m-am putut califica în turul secund.

M-am simţit mai puternică la acest capitol (n.r. pe serviciu). Am muncit mult atunci când nu m-am putut mişca foarte mult din cauza piciorului. Am exersat mult pe serviciu„, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Semifinalista ediţiei din 2015 de la US Open a fost încurajată de fani. Se bucură că aceştia au revenit în număr mare în tribună.

Reclamă

Este ciudat, atmosfera nu poate fi comparată. Simţi energia lor şi te simţi ‘în viaţă’ pe teren„, a spus Simona Halep, potrivit jurnalistului Lukas Weese.

Simona Halep – Kristina Kucova, în turul 2 la US Open 2021

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la US Open 2021. Românca de 29 de ani a învins-o pe Camila Giorgi şi se pregăteşte pentru un nou meci în care este favorită.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep se va duela cu Kristina Kucova, din Slovacia, pentru calificarea în turul 3 al turneului de Grand Slam din Statele Unite. Aflată pe locul 13 WTA, „Simo” va juca în premieră împotriva sportivei venite din calificări. A fost chiar lucky loser.

Kristina Kucova (111 WTA) a produs surpriza în manşa inaugurală. A reuşit să o învingă pe Ann Li, americanca aflată pe poziţia a 69-a în clasamentul general. În primul act a revenit de la 3-5, a salvat o minge de set şi s-a impus cu 7-5. După, a dat recital şi s-a impus fără emoţii. A câştigat cu 7-5, 6-1.

Kucova a câştigat în premieră un meci de pe tabloul principal de la US Open. La niciun turneu de Grand Slam nu a trecut mai departe de turul 2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și