Închide meniul

US Open 2021 | Simona Halep a surprins la conferinţa de presă. „E prima dată când am putut câştiga un meci”. Ce a încântat-o înaintea disputei cu Kristina Kucova!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 22:07

US Open 2021 | Simona Halep a surprins la conferinţa de presă. „E prima dată când am putut câştiga un meci. Ce a încântat-o înaintea disputei cu Kristina Kucova!

Simona Halep a surprins la conferinţa de presă

Profimediaimages

  • Simona Halep – Camila Giorgi 6-4, 7-6
  • Ce a declarat Halep la conferinţa de presă

Halep şi-a dominat adversara şi a impresionat pe toată durata partidei. A reuşit 6 aşi şi a avut 83% procentajul punctelor câştigate cu primul serviciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a surprins la conferinţa de presă

„Simo” a avut mari probleme din cauza accidentărilor în 2021. Acum a putut răsufla uşurată.

E prima dată când am putut câştiga un meci. Este foarte important. Sunt foarte fericită că m-am putut califica în turul secund.

Reclamă

M-am simţit mai puternică la acest capitol (n.r. pe serviciu). Am muncit mult atunci când nu m-am putut mişca foarte mult din cauza piciorului. Am exersat mult pe serviciu„, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Semifinalista ediţiei din 2015 de la US Open a fost încurajată de fani. Se bucură că aceştia au revenit în număr mare în tribună.

Reclamă

Este ciudat, atmosfera nu poate fi comparată. Simţi energia lor şi te simţi ‘în viaţă’ pe teren„, a spus Simona Halep, potrivit jurnalistului Lukas Weese.

Simona Halep – Kristina Kucova, în turul 2 la US Open 2021

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la US Open 2021. Românca de 29 de ani a învins-o pe Camila Giorgi şi se pregăteşte pentru un nou meci în care este favorită.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep se va duela cu Kristina Kucova, din Slovacia, pentru calificarea în turul 3 al turneului de Grand Slam din Statele Unite. Aflată pe locul 13 WTA, „Simo” va juca în premieră împotriva sportivei venite din calificări. A fost chiar lucky loser.

Kristina Kucova (111 WTA) a produs surpriza în manşa inaugurală. A reuşit să o învingă pe Ann Li, americanca aflată pe poziţia a 69-a în clasamentul general. În primul act a revenit de la 3-5, a salvat o minge de set şi s-a impus cu 7-5. După, a dat recital şi s-a impus fără emoţii. A câştigat cu 7-5, 6-1.

Kucova a câştigat în premieră un meci de pe tabloul principal de la US Open. La niciun turneu de Grand Slam nu a trecut mai departe de turul 2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” 19:50 David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!” 19:50 UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor 19:33 VIDEOFlorin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!” 19:23 „Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF 18:42 VIDEO„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România 18:32 Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă 18:31 „Mă aşteptam să-l facă avion!” „Tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă 18:20 Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Exită o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”