Închide meniul

US Open 2021 | Simona Halep a surprins la conferinţa de presă. „E prima dată când am putut câştiga un meci”. Ce a încântat-o înaintea disputei cu Kristina Kucova!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 22:07

Reclamă
US Open 2021 | Simona Halep a surprins la conferinţa de presă. „E prima dată când am putut câştiga un meci. Ce a încântat-o înaintea disputei cu Kristina Kucova!

Simona Halep a surprins la conferinţa de presă

Profimediaimages

Halep şi-a dominat adversara şi a impresionat pe toată durata partidei. A reuşit 6 aşi şi a avut 83% procentajul punctelor câştigate cu primul serviciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a surprins la conferinţa de presă

„Simo” a avut mari probleme din cauza accidentărilor în 2021. Acum a putut răsufla uşurată.

E prima dată când am putut câştiga un meci. Este foarte important. Sunt foarte fericită că m-am putut califica în turul secund.

M-am simţit mai puternică la acest capitol (n.r. pe serviciu). Am muncit mult atunci când nu m-am putut mişca foarte mult din cauza piciorului. Am exersat mult pe serviciu„, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Semifinalista ediţiei din 2015 de la US Open a fost încurajată de fani. Se bucură că aceştia au revenit în număr mare în tribună.

Reclamă
Reclamă 4

Este ciudat, atmosfera nu poate fi comparată. Simţi energia lor şi te simţi ‘în viaţă’ pe teren„, a spus Simona Halep, potrivit jurnalistului Lukas Weese.

Simona Halep – Kristina Kucova, în turul 2 la US Open 2021

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la US Open 2021. Românca de 29 de ani a învins-o pe Camila Giorgi şi se pregăteşte pentru un nou meci în care este favorită.

Reclamă

Simona Halep se va duela cu Kristina Kucova, din Slovacia, pentru calificarea în turul 3 al turneului de Grand Slam din Statele Unite. Aflată pe locul 13 WTA, „Simo” va juca în premieră împotriva sportivei venite din calificări. A fost chiar lucky loser.

Kristina Kucova (111 WTA) a produs surpriza în manşa inaugurală. A reuşit să o învingă pe Ann Li, americanca aflată pe poziţia a 69-a în clasamentul general. În primul act a revenit de la 3-5, a salvat o minge de set şi s-a impus cu 7-5. După, a dat recital şi s-a impus fără emoţii. A câştigat cu 7-5, 6-1.

Kucova a câştigat în premieră un meci de pe tabloul principal de la US Open. La niciun turneu de Grand Slam nu a trecut mai departe de turul 2.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

10:05

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și