Închide meniul
Foto

Vedeta din România care le trimitea părinţilor lunar 2.000 de euro a luat două decizii radicale după ce aceştia o acuzau pe iubită că îi mănâncă banii

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 9:13

Reclamă
Vedeta din România care le trimitea părinţilor lunar 2.000 de euro a luat două decizii radicale după ce aceştia o acuzau pe iubită că îi mănâncă banii

Vedeta din România care le trimitea părinţilor lunar 2.000 de euro

Instagram Octavian Popescu

Asta în situaţia în care acesta le trimitea jumătate din salariul de la FCSB, 2.000 de euro, pe lună. Ei tot nu erau mulţumiţi, fiind obişnuiţi să primească aproape tot salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plin scandal, Tavi Popescu a luat decizia de a se despărţi de Alina, spre mulţumirea părinţilor. Mai mult, el a revenit la Baza din Berceni, acolo unde locuia înainte să se mute împreună cu fosta iubită.

Vedeta Octavian Popescu, gol decisiv în FCSB – Gaz Metan 2-1

Octavian Popescu a fost doar rezervă în FCSB – Gaz Metan 2-1, dar s-a dovedit decisiv. El a intrat în minutul 72 şi a adus victoria cu o execuţie superbă: un şut lângă bară, de la marginea careului.

„Sunt foarte fericit că mi-am ajutat echipa, cu toate că am intrat în minutul 70. Am fost foarte stresat. Poate şi de asta. Dar sunt fericit că am marcat. Am prins mai multă încredere de când am stat stresat săptămâna asta pentru că nu-mi merge jocul”, a spus atunci Octavian Popescu.

Octavian Popescu e cotat de transfermarkt.de la 1.2 milioane de euro. În acest sezon, mijlocaşul de 18 ani a marcat două goluri în cele 9 meciuri adunate în toate competiţiile.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și