Închide meniul
VIDEO

Scene incredibile la FC Barcelona! Ronald Koeman a pus la cale un plan „diabolic” pentru a scăpa de Samuel Umtiti. Fanii au fost pionii principali

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 11:44

Reclamă
Scene incredibile la FC Barcelona! Ronald Koeman a pus la cale un plan „diabolic pentru a scăpa de Samuel Umtiti. Fanii au fost pionii principali

Samuel Umtiti

Profimedia

Scene incredibile la FC Barcelona! Ronald Koeman a pus la cale un plan „diabolic” pentru a scăpa de Samuel Umtiti

Moemente incredibile la FC Barcelona. Gruparea catalană a ajuns într-o situaţie financiară critică, astfel că şefii de pe Camp Nou au luat măsuri drastice. Acestea sunt valabile doar pentru superstarurile care nu au acceptat reducerea salarială pentru a pune umărul la salvarea echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samuel Umtiti este ultima „victimă” a conducerii. Fotbalistul francez, care are o remuneraţie anuală de aproximativ 12 milioane de euro, nu vrea să audă de micşorarea salariului, astfel că a fost „taxat”.

Football Espana scrie că Umtiti a fost scos la încălzire de Ronald Koeman la ultimul meci, scor 2-1 cu Getafe, însă nu l-a introdus pe teren nici măcar un minut. Motivul din spatele deciziei a fost ca fanii să îl huiduie pe francez pentru a îl forţa să plece de la echipă.

În vârstă de 27 de ani, Samuel Umtiti a ajuns să valoreze doar 8 milioane de euro. În urmă cu 2 ani, cota sa de piaţă era de 70 de milioane de euro. Fundaşul a ajuns la FC Barcelona în iulie 2016, de la Lyon, pentru 25 de milioane de euro.

Reclamă

Catalanii au datorii de aproape 1,5 miliarde de euro. „Datoria reală este de 1,482 miliarde de euro. Datoria la bănci este de 673 de milioane de euro! 91 de milioane de euro sunt pierderile provocate de Covid”, a anunţat Joan Laporta.

Jordi Alba îi urmează exemplul lui Gerard Pique! A acceptat reducerea salariului cu 25% pentru a salva clubul

Jordi Alba, fundaşul stânga al echipei FC Barcelona, a acceptat reducerea salariului său, din cauza problemelor financiare suferite de clubul catalan. Contractul actual al jucătorului expiră în 2024. Barcelona speră că Sergio Busquets şi Sergi Roberto îi vor urma exemplul.

Alba (32 de ani) a vrut să apară la o conferinţă de presă imediat după meciul Barcelona-Real Sociedad şi a ţinut să precizeze că a dorit întotdeauna să colaboreze cu actuala sa echipă „Întotdeauna am vrut să ajut clubul şi iubesc Barca. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de mine”, a spus el, citat de news.ro, adăugând atunci că nimeni din conducerea clubului nu îi ceruse oficial să accepte reducerea salariului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și