Închide meniul

Un superstar de la Barcelona îi urmează exemplul lui Gerard Pique! Ce vedetă a acceptat reducerea salariului cu 25% pentru a salva clubul

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 15:49

Un superstar de la Barcelona îi urmează exemplul lui Gerard Pique! Ce vedetă a acceptat reducerea salariului cu 25% pentru a salva clubul

FC Barcelona

Profimedia

  • Un superstar de la Barcelona îi urmează exemplul lui Gerard Pique
  • Ce vedetă a acceptat reducerea salariului cu 25% pentru a salva clubul

 

Jordi Alba îi urmează exemplul lui Gerard Pique! A acceptat reducerea salariului cu 25%

Fundaşul stânga al echipei FC Barcelona Jordi Alba a acceptat reducerea salariului său cu 25 la sută şi o parte a remuneraţiei lui va fi amânată până în 2024, informează mundodeportivo.es.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nouă zile după ce a fost anunţată reducerea salariului lui Gerard Pique, FC Barcelona şi Jordi Alba au ajuns la un acord total similar, din cauza problemelor financiare suferite de clubul catalan. Contractul actual al jucătorului expiră în 2024.

Barca speră că Sergio Busquets şi Sergi Roberto îi vor urma exemplul pentru a contribui la reducerea masei salariale în limitele stabilite de LaLiga.

Reclamă

Alba (32 de ani) a vrut să apară la o conferinţă de presă imediat după meciul Barelona-Real Sociedad, din urmă cu opt zile. El a ţinut să precizeze că a dorit întotdeauna să colaboreze cu FC Barcelona. „Întotdeauna am vrut să ajut clubul şi iubesc Barca. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de mine”, a spus el, citat de news.ro, adăugând atunci că nimeni din conducerea clubului nu îi ceruse oficial să accepte reducerea salariului.

În replică, a doua zi, preşedintele Joan Laporta a declarat că reprezentantul său a fost informat încă din 24 mai, iar la 8 iulie i-a fost trimisă jucătorului o scrisoare de la club.

Reclamă

Catalanii au datorii de aproape 1,5 miliarde de euro. „Datoria reală este de 1,482 miliarde de euro. Datoria la bănci este de 673 de milioane de euro! 91 de milioane de euro sunt pierderile provocate de Covid”, a anunţat Joan Laporta.

Pique, sacrificii mari pentru FC Barcelona

Pique este cel care a făcut cele mai mari sacrificii pentru club. Chiar și după plecarea lui Messi, Barcelona nu putea să înregistreze contractele noilor achiziții.

Astfel, Pique a acceptat o reducere considerabilă a salariului, iar Depay și Eric Garcia au fost trecuți pe lista pentru La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte mândră de tine, Gerard Pique! Echipa ta, clubul tău, precum și noi, familia ta, ne putem baza pe tine oricând avem nevoie”, a fost mesajul postat de Shakira, soția lui Gerard Pique, după ce fotbalistul și-a redus salariul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi şi Jordi Alba au adus tiki-taka la Inter Miami
Fotbal • 26 feb., 8:27
Lionel Messi şi Jordi Alba au adus tiki-taka la Inter Miami! Gol senzaţional marcat de Messi, în prelungiri. Performanţă uriaşă
Lovitură pentru Inter Miami | Lionel Messi şi Jordi Alba s-au accidentat
Fotbal extern • 21 sept., 8:41
Lovitură pentru Inter Miami! Lionel Messi şi Jordi Alba s-au accidentat
Jordi Alba a fost prezentat oficial de Inter Miami
Fotbal extern • 20 iul., 23:35
Jordi Alba a fost prezentat oficial de Inter Miami! Onana a semnat cu Manchester United
Sergio Ramos şi Jordi Alba se află în negocieri cu Inter Miami
Fotbal extern • 2 iul., 15:10
Sergio Ramos şi Jordi Alba se află în negocieri cu Inter Miami
La Liga • 2 mai, 15:47
Incredibil! Barcelona n-a mai marcat din lovitură liberă de un an!!!