Închide meniul

Un superstar de la Barcelona îi urmează exemplul lui Gerard Pique! Ce vedetă a acceptat reducerea salariului cu 25% pentru a salva clubul

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 15:49

Reclamă
Un superstar de la Barcelona îi urmează exemplul lui Gerard Pique! Ce vedetă a acceptat reducerea salariului cu 25% pentru a salva clubul

FC Barcelona

Profimedia

Jordi Alba îi urmează exemplul lui Gerard Pique! A acceptat reducerea salariului cu 25%

Fundaşul stânga al echipei FC Barcelona Jordi Alba a acceptat reducerea salariului său cu 25 la sută şi o parte a remuneraţiei lui va fi amânată până în 2024, informează mundodeportivo.es.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nouă zile după ce a fost anunţată reducerea salariului lui Gerard Pique, FC Barcelona şi Jordi Alba au ajuns la un acord total similar, din cauza problemelor financiare suferite de clubul catalan. Contractul actual al jucătorului expiră în 2024.

Barca speră că Sergio Busquets şi Sergi Roberto îi vor urma exemplul pentru a contribui la reducerea masei salariale în limitele stabilite de LaLiga.

Alba (32 de ani) a vrut să apară la o conferinţă de presă imediat după meciul Barelona-Real Sociedad, din urmă cu opt zile. El a ţinut să precizeze că a dorit întotdeauna să colaboreze cu FC Barcelona. „Întotdeauna am vrut să ajut clubul şi iubesc Barca. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de mine”, a spus el, citat de news.ro, adăugând atunci că nimeni din conducerea clubului nu îi ceruse oficial să accepte reducerea salariului.

În replică, a doua zi, preşedintele Joan Laporta a declarat că reprezentantul său a fost informat încă din 24 mai, iar la 8 iulie i-a fost trimisă jucătorului o scrisoare de la club.

Reclamă
Reclamă 4

Catalanii au datorii de aproape 1,5 miliarde de euro. „Datoria reală este de 1,482 miliarde de euro. Datoria la bănci este de 673 de milioane de euro! 91 de milioane de euro sunt pierderile provocate de Covid”, a anunţat Joan Laporta.

Pique, sacrificii mari pentru FC Barcelona

Pique este cel care a făcut cele mai mari sacrificii pentru club. Chiar și după plecarea lui Messi, Barcelona nu putea să înregistreze contractele noilor achiziții.

Astfel, Pique a acceptat o reducere considerabilă a salariului, iar Depay și Eric Garcia au fost trecuți pe lista pentru La Liga.

Reclamă

„Sunt foarte mândră de tine, Gerard Pique! Echipa ta, clubul tău, precum și noi, familia ta, ne putem baza pe tine oricând avem nevoie”, a fost mesajul postat de Shakira, soția lui Gerard Pique, după ce fotbalistul și-a redus salariul.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și