Închide meniul

Lionel Messi, principalul favorit la Balonul de Aur 2021! Cu cine se luptă starul lui PSG pentru mult mult râvnitul trofeu

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 15:53

Reclamă
Lionel Messi, principalul favorit la Balonul de Aur 2021! Cu cine se luptă starul lui PSG pentru mult mult râvnitul trofeu

Lionel Messi

Profimedia

Lionel Messi, principalul favorit la Balonul de Aur 2021

Lionel Messi este favorit la Balonul de Aur din acest an, notează goal.com. Potrivit jurnaliştilor englezi, triumful de la Copa America l-a ajutat pe starul argentinian să ajungă în pole position.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, specialiştii mizează pe faptul că Messi va avea cifre incredibile în Ligue 1, dar şi în Liga Campionilor, unde va da peste Manchester City, RB Leipzig şi Club Brugge. În 2021, Messi a marcat 33 de goluri, a oferit 14 pase decisive, a câştigat Copa America, dar şi Cupa Spaniei.

Robert Lewandowski, starul lui Bayern Munchen, şi Jorginho, vedeta lui Chelsea, regina Europei, sunt fotbaliştii care se luptă cu Messi pentru trofeu.

În 2021, atacantul a marcat 41 de goluri şi a oferit patru pase decisive. Acesta a cucerit Bundesliga, Campionatul Mondial al Cluburilor şi Supercupa Germaniei.

De cealaltă parte, mijlocaşul a reuşit cinci goluri şi doua assist-uri. Acesta a cucerit trofeul Ligii Campionilor şi EURO 2020.

Reclamă

Moment istoric! Messi a debutat la PSG. Argentinianul a intrat în locul lui Neymar

Lionel Messi a debutat, duminică, pentru PSG, în meciul din deplasare cu Reims, din etapa a IV-a a Ligue 1.

Plecat de la Barcelona, care nu a putut să-i mai satisfacă pretenţiile financiare, argentinianul a intrat pe teren în minutul 66, în locul ui Neymar. Atât fanii celor de la PSG, dar şi ai gazedelor au început să îi scandeze numele. PSG a învins-o pe Reims, cu 2-0, prin dubla lui Mbappe, din minutele 16 şi 64.

Gazdele au marcat un gol la 0-1, anulat cu VAR, după un ofsaid. PSG este lider, cu 12 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și