Închide meniul

Reims – PSG 0-2. Moment istoric! Messi a debutat la PSG. Argentinianul a intrat în locul lui Neymar. Mbappe a reuşit o dublă de senzaţie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 0:02 / Actualizat: 30 august 2021, 3:29

Reims – PSG 0-2. Moment istoric! Messi a debutat la PSG. Argentinianul a intrat în locul lui Neymar. Mbappe a reuşit o dublă de senzaţie

Lionel Messi a debutat la PSG

Profimedia

Reims – PSG 0-2

Plecat de la Barcelona, care nu a putut să-i mai satisfacă pretenţiile financiare, argentinianul a intrat pe teren în minutul 66, în locul ui Neymar. AtÂt fanii celor de la PSG, dar şi ai gazedelor au început să îi scandeze numele. PSG a învins-o pe Reims, cu 2-0, prin dubla lui Mbappe, din minutele 16 şi 64.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au marcat un gol la 0-1, anulat cu VAR, după un ofsaid. PSG este lider, cu 12 puncte.

Min. 90: FINAL DE MECI! Lionel Messi a debutat la PSG, dar Mbappe a fost eroul meciului cu Reims. A marcat ambele goluri ale partidei.

Min. 66: Moment istoric! Lionel Messi a debutat la PSG. A intrat în locul lui Neymar.

Min. 63: GOOOL PSG! Mbappe a reuşit dubla.

Reclamă

Min. 16: GOOOL PSG! Kylian Mbappe a marcat din pasa lui Angel Di Maria!

Update: Lionel Messi este rezervă în partida cu Reims şi poate debuta la PSG.

Echipa de start a celor de la PSG: Keylor Navas – Achraf, Marquinhos, Kehrer, Diallo – Verrati, Gueye, Wijnaldum – Di Maria, Neymar, Mbappe. 

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui PSG şi şeicul Nasser Al-Khelaifi îşi pot vedea visul împlinit. Tridentul de senzaţie Messi-Neymar-Mbappe are şanse să fie văzut pe teren.

Reims – PSG, meci pentru istoria fotbalului

Chiar dacă a anunţat că vrea să plece la Real Madrid, Kylian Mbappe a fost inclus în lot de Mauricio Pochettino. Este un nou semn că parizienii nu sunt dispuşi să renunţe la cel mai scump jucător din lume, chiar dacă acesta a intrat în ultimul an de contract.

Convocarea lui înseamnă că plecarea la Real Madrid nu este iminentă, dar gruparea blanco poate oricând să revină în prim-plan. Situaţia se poate schimba extrem de rapid„, anunţă jurnaliştii de la L’Equipe.

Mai mult, Sky Sports a transmis că „Mbappe simte că este ţinut la Paris împotriva voinţei lui„, astfel că sunt şanse importante ca PSG să accepte până la urmă propunerea de 170 de milioane de euro primită de la Real Madrid. Mai poate primi alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Kylian s-a antrenat foarte bine, s-a pregătit pentru meci. Mie nu mi-a spus nimic despre dorința de a pleca de la PSG”, a spus Pochettino la conferinţa de presă.

De altfel, Mbappe a şi postat o imagine în care pare a se simţi excelent alături de Lionel Messi.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Real Madrid mai are timp până pe 31 august, inclusiv, să reuşească al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și