Închide meniul

Alexandru Mitriţă a semnat cu PAOK Salonic. Anunţul oficial al echipei antrenate de Răzvan Lucescu

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 23:48 / Actualizat: 1 septembrie 2021, 9:33

Reclamă
Alexandru Mitriţă a semnat cu PAOK Salonic. Anunţul oficial al echipei antrenate de Răzvan Lucescu

Alexandru Mitriță a fost prezentat de PAOM Salonic

Sursa: Sport24.gr

Alexandru Mitriţă a fost prezentat de echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi va purta numărul 28. În vârstă de 26 de ani, Mitriţă a mai evoluat la CS Turnu Severin, FC Viitorul, Pescara, Universitatea Craiova şi, ultima dată, la Al Ahli, unde de asemenea a fost împrumutat de New York City FC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În februarie 2019, Mitriţă a fost transferat de la CS Universitatea Craiova la formaţia americană pentru suma de nouă milioane de dolari.

El are 13 selecţii la echipa naţională.

Cifrele transferului lui Alexandru Mitriță la PAOK

Conform gsp.ro, New York City va primi de la PAOK 500.000 de euro pentru un împrumut până la finalul stagiunii. După ce s-au înţeles cele două cluburi, grecii au negociat şi salariul jucătorului, 50.000 de euro pe lună (600.000 de euro pe an).

Reclamă

În sezonul trecut, Mitriță a jucat 30 de meciuri pentru Al Ahly, reușind să-și treacă în cont patru goluri și cinci pase decisive. Mitriţă a vrut să fie mai aproape de România, ţinând cont că soţia şi copilul său stau în Craiova, iar din Grecia poate ajunge mult mai repede la ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și