Închide meniul

Alexandru Mitriţă a semnat cu PAOK Salonic. Anunţul oficial al echipei antrenate de Răzvan Lucescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 23:48 / Actualizat: 1 septembrie 2021, 9:33

Alexandru Mitriţă a semnat cu PAOK Salonic. Anunţul oficial al echipei antrenate de Răzvan Lucescu

Alexandru Mitriță a fost prezentat de PAOM Salonic

Sursa: Sport24.gr

Alexandru Mitriţă a fost prezentat de echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi va purta numărul 28. În vârstă de 26 de ani, Mitriţă a mai evoluat la CS Turnu Severin, FC Viitorul, Pescara, Universitatea Craiova şi, ultima dată, la Al Ahli, unde de asemenea a fost împrumutat de New York City FC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În februarie 2019, Mitriţă a fost transferat de la CS Universitatea Craiova la formaţia americană pentru suma de nouă milioane de dolari.

El are 13 selecţii la echipa naţională.

Cifrele transferului lui Alexandru Mitriță la PAOK

Conform gsp.ro, New York City va primi de la PAOK 500.000 de euro pentru un împrumut până la finalul stagiunii. După ce s-au înţeles cele două cluburi, grecii au negociat şi salariul jucătorului, 50.000 de euro pe lună (600.000 de euro pe an).

Reclamă

În sezonul trecut, Mitriță a jucat 30 de meciuri pentru Al Ahly, reușind să-și treacă în cont patru goluri și cinci pase decisive. Mitriţă a vrut să fie mai aproape de România, ţinând cont că soţia şi copilul său stau în Craiova, iar din Grecia poate ajunge mult mai repede la ei.

Recomandări

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și