Închide meniul

Atac fără precedent la adresa familiei lui Michael Schumacher după decizia legată de marele campion

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 14:50

Reclamă
Atac fără precedent la adresa familiei lui Michael Schumacher după decizia legată de marele campion

Atac fără precedent la adresa familiei lui Michael Schumacher

Profimediaimages

Philippe Streiff, un fost pilot de Formula 1, ajuns la 66 de ani, rupe tăcerea despre septuplul campion mondial. „Trebuie să fie în patul său, într-o stare deplorabilă. Se pare că a pierdut foarte multe kilograme. Nu înţeleg ideea de a ţine un soţ sau un tată într-o asemenea stare”, susţine francezul, citat de Gala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher, detalii în premieră despre documentarul în care apare Michael Schumacher

Fiul septuplului campion mondial de Formula 1 anunţă că filmul care va fi lansat în această lună, „Pilot, idol, legendă”, va fi unul extraordinar. Pilotul de 22 de ani a recunoscut că atât el, cât şi ceilalţi membri ai familiei, au fost intervievaţi de regizorii documentariului care va fi lansat de Netflix pe 15 septembrie.

„Voi apărea şi eu în acest documentar. Am răspuns întrebărilor, da. Cred că sunt multe lucruri care merită să fie văzute. Este un documentar special şi cred că va fi emoţionant pentru toţi cei care îl vor urmări„, a declarat Mick Schumacher, citat de Daily Star.

Se pare că toţi apropiaţii fostului mare campion din Formula 1 vor oferi detalii necunoscute până acum. Nu lipsesc mărturiile soţiei Corinna, ale celor doi copii şi ale tatălui Rolf Schumacher. În documentar apar imagini rare din cadrul familiei, dar şi povestiri ale lui Mika Hakkinen, David Coulthard, Sebastian Vettel, Damon Hill, Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo şi Flavio Briatore.

„A fost grozavă și suficient de curajoasă pentru a ne lăsa să facem ceea ce am vrut, așa că i-am respectat și păstrat limitele. O femeie foarte inspirată, caldă, care ne-a făcut o impresie excelentă” au mai spus Vanessa Nocker, cea care a regizat filmul alături de Hanns-Bruno Kammertons şi michael Wech.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și