Închide meniul

US OPEN 2021 | Când se joacă meciul Simona Halep – Elena Rybakina. Anunţul făcut de organizatori şi ce aşteptări are „Simo”!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 0:48

Reclamă
US OPEN 2021 | Când se joacă meciul Simona Halep – Elena Rybakina. Anunţul făcut de organizatori şi ce aşteptări are „Simo!

Simona Halep va juca în România, la Transylvania Open

Profimedia

Ajunsă pe poziţia a 13-a în clasamentul mondial, Simona Halep este în faţa unui meci de foc. În vârstă de 20 de ani, Rybakina este într-o formă de vis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ora la care se va disputa Simona Halep – Elena Rybakina

Organizatorii de la US Open au anunţat ora la care Simona Halep se luptă pentru calificarea în turul 4 al turneului de Grand Slam. Halep – Rybakina va fi astăzi, de la ora 18:00. Este primul meci programat, vineri, pe arena Louis Armstrong de la Flushing Meqadows.

Halep şi Rybakina au mai fost adversare de două ori, în 2019 la Wuhan şi în 2020 la Dubai. La Wuhan, Halep a abandonat în primul set, la scorul de 5-4 pentru jucătoarea din Kazahstan. La Dubai, românca s-a impus cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Simona, fără presiune înaintea meciului din turul 3 de la US Open

La nivelul acesta, toate adversarele sunt foarte dificile și va fi o partidă foarte grea. Rybakina este puternică, va fi o provocare mare pentru mine după o așa lungă pauză.

Vreau doar să mă bucur de ceea ce fac aici, de ceea ce joc. E o șansă mare să pot să joc Grand Slamul acesta după atâtea accidentări”, a spus Halep, citată de eurosport.ro.

Reclamă

Elena Rybakina s-a distrat cu franţuzoaica Caroline Garcia pe care a învins-o în minim de seturi. A fost 6-1, 6-4 pentru jucătoarea din Kazahstan care nu a avut mari probleme cu oponenta sa. Halep trebuie să fie în alertă. Rybakina e în mare formă înaintea duelului direct din turul trei de la US Open.

Şi Simona Halep e însă în mare formă. A câştigat, la rândul ei, fără mari probleme duelul din turul secund de la US Open. Simona Halep a învins-o pe slovaca Kristina Kucova, 111 WTA, scor 6-3, 6-1, și s-a calificat în turul 3 de la US Open 2021. În primul tur, românca o învinsese pe Camila Georgi cu 6-4, 7-6. E prima dată din 2016 când Simona ajunge în turul III la turneul nord-american.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și