Închide meniul

Simona Halep – Elena Rybakina | Simona, fără presiune înaintea meciului din turul 3 de la US Open. „Vreau doar să mă bucur de ceea ce fac aici”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2021, 13:07

Simona Halep – Elena Rybakina | Simona, fără presiune înaintea meciului din turul 3 de la US Open. „Vreau doar să mă bucur de ceea ce fac aici

Simona Halep - Elena Rybakina

Profimediaimages

„La nivelul acesta, toate adversarele sunt foarte dificile și va fi o partidă foarte grea. Rybakina este puternică, va fi o provocare mare pentru mine după o așa lungă pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vreau doar să mă bucur de ceea ce fac aici, de ceea ce joc. E o șansă mare să pot să joc Grand Slamul acesta după atâtea accidentări”, a spus Halep, citată de eurosport.ro.

Simona Halep – Elena Rybakina | Calvarul prin care a trecut Simona

Simona Halep a dezvăluit prin ce calvar a trecut după accidentarea teribilă de la Roma, atunci când a suferit o dublă ruptură musculară. De atunci, ea a mai disputat doar patru meciuri, două dintre ele la US Open, acolo unde este calificată în turul 3.

„Nu mai simt durere, ceea ce e un semn foarte bun. Cu mentalul stau bine, am prins încredere de la un meci la altul. Simt că fiecare meci mă ajută. E important că am deja două victorii. M-am chinuit când am ajuns în Statele Unite, pentru că nu jucasem foarte mult. Acum, mă simt mai bine. Accidentările nu m-au mai chinuit. Sper să fiu din ce în ce mai bună şi sper să ating din nou cel mai bun nivel al meu.

Partea mentală a fost mai greu de reparat. După ce mi-am revenit şi puteam juca fără dureri, îmi era încă frică. Erma cu moralul la pământ. La Cincinnati am păţit din nou acelaşi lucru, dar la un nivel mai scăzut. Am multă experienţă şi am jucat multe meciuri cu durere. Nu mai am dureri acum şi mă bucur că sunt pe teren. Va fi mai greu la următorul, dar sunt aici să dau totul.

Reclamă

La început, a fost greu, nu mi s-a mai întâmplat să am o dublă ruptură musculară. Nu am mai trăit aşa ceva. Am făcut exerciţiile pe care le făceam când eram mică, încet și doar mergând pe degetele de la picioare. A fost o recuperare grea, cum ar fi câte patru, cinci ore pe zi”, a spus Halep, la o conferinţă de presă.

Simona Halep US Open | Simona Halep – Elena Rybakina, în turul 3 la Flushing Meadows

Elena Rybakina s-a distrat cu franţuzoaica Caroline Garcia pe care a învins-o în minim de seturi. A fost 6-1, 6-4 pentru jucătoarea din Kazahstan care nu a avut mari probleme cu oponenta sa. Halep trebuie să fie în alertă. Rybakina e în mare formă înaintea duelului direct din turul trei de la US Open.

Şi Simona Halep e însă în mare formă. A câştigat, la rândul ei, fără mari probleme duelul din turul secund de la US Open. Simona Halep a învins-o pe slovaca Kristina Kucova, 111 WTA, scor 6-3, 6-1, și s-a calificat în turul 3 de la US Open 2021. În primul tur, românca o învinsese pe Camila Georgi cu 6-4, 7-6. E prima dată din 2016 când Simona ajunge în turul III la turneul nord-american.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și