Închide meniul

O nouă tragedie în sportul mondial! A murit la 18 ani, după ce a fost făcută KO în ringul de box

Publicat: 3 septembrie 2021, 11:43

Reclamă
O nouă tragedie în sportul mondial! A murit la 18 ani, după ce a fost făcută KO în ringul de box

Jeanette Zacarias Zapata a murit după un meci de box

Martin Chevalier via Hepta

Anunţul a fost făcut de promotorul Yvon Michel. “Am aflat cu imensă tristeţe şi tulburare, de la un reprezentant al familiei sale, că Jeanette Zacarias Zapata ne-a părăsit în această după-amiază, la ora 15.45. Sincere condoleanţe familiei sale şi în special partenerului său Jovanii Martinez, care a fost alături de ea până în ultimele momente”, se menţionează într-un comunicat postat joi, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeanette Zacarias Zapata a murit la 18 ani

Sportiva participase, sâmbătă, la o gală de box organizată de Groupe Yvon Michel la Montreal. Ea a fost făcută KO atunci de Marie-Pier Houle, din Canada. A primit un uppercut şi o lovitură în zona feţei, anunţă cbc.ca.

Zacarias Zapata a intrat în colvulsii, iar medicii s-au grăbit să o ajute. Tânăra a fost scoasă din ring cu targa şi dusă la spital.

Imediat după meci, Marie-Pier a avut o reacţie plină de emoţie. „Niciodată nu am avut intenţia de a-mi lovi grav o adversară. Gândurile mele sincere se îndreaptă către Jeanette Zacarias Zapata şi către familia mea. Îmi doresc din toată inima să îşi revină„, a transmis Houle.

Reclamă

Din păcate, sportiva din Mexic a încetat din viaţă la spital.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și