Închide meniul

Drama lui Denis Alibec! Strigătul de disperare al atacantului: ”Nu știu ce să mai fac!” Internaționalul român s-a rupt din nou

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 13:27

Reclamă
Drama lui Denis Alibec! Strigătul de disperare al atacantului: ”Nu știu ce să mai fac!” Internaționalul român s-a rupt din nou

Denis Alibec a suferit o nouă accidentar eîn meciul Islanda România 0-2

Captură PRO TV

Accidentarea suferită în Islanda l-a adus pe Alibec la capătul răbdări. ”Nu știu ce să mai fac”, a răbufnit atacantul la finalul meciului. Acesta doar ce revenise după o lungă perioadă de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, adus la disperare de accidentări

Alibec susține că face absolut tot ce trebuie pentru a evita accidentările, dar nu îi iese.

Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize”, a spus Alibec, după meci, într-un interviu pentru FRF.

România a revenit în lupta pentru Mondialul din 2022

Prin victoria obținută în Islanda, România a revenit în cursa pentru calificarea la la Mondialul din Qatar, care va avea loc în 2022. Alibec consideră că tricolorii vor putea lua șase puncte din următoarele două meciuri.

Important e că am câștigat. Am venit aici cu gândul la victorie și s-a văzut asta. Ne-am mobiziliat și cred că am făcut un meci foarte bun.

Reclamă

Putem să luăm cele 6 puncte rămase, dacă vom juca așa nu ne va putea opri nimeni. Suntem o echipă bună, toți cei care au jucat astăzi au făcut diferența.

M-am simțit foarte bine, nu mă așteptam să fie așa mulți români în Islanda. Aveam tricoul promis dar l-am dat lor, m-au impresionat și le-am mulțumit astfel”, a mai spus Alibec.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și