Închide meniul

Drama lui Denis Alibec! Strigătul de disperare al atacantului: ”Nu știu ce să mai fac!” Internaționalul român s-a rupt din nou

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 13:27

Reclamă
Drama lui Denis Alibec! Strigătul de disperare al atacantului: ”Nu știu ce să mai fac!” Internaționalul român s-a rupt din nou

Denis Alibec a suferit o nouă accidentar eîn meciul Islanda România 0-2

Captură PRO TV

Accidentarea suferită în Islanda l-a adus pe Alibec la capătul răbdări. ”Nu știu ce să mai fac”, a răbufnit atacantul la finalul meciului. Acesta doar ce revenise după o lungă perioadă de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, adus la disperare de accidentări

Alibec susține că face absolut tot ce trebuie pentru a evita accidentările, dar nu îi iese.

Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize”, a spus Alibec, după meci, într-un interviu pentru FRF.

România a revenit în lupta pentru Mondialul din 2022

Prin victoria obținută în Islanda, România a revenit în cursa pentru calificarea la la Mondialul din Qatar, care va avea loc în 2022. Alibec consideră că tricolorii vor putea lua șase puncte din următoarele două meciuri.

Important e că am câștigat. Am venit aici cu gândul la victorie și s-a văzut asta. Ne-am mobiziliat și cred că am făcut un meci foarte bun.

Reclamă
Reclamă 4

Putem să luăm cele 6 puncte rămase, dacă vom juca așa nu ne va putea opri nimeni. Suntem o echipă bună, toți cei care au jucat astăzi au făcut diferența.

M-am simțit foarte bine, nu mă așteptam să fie așa mulți români în Islanda. Aveam tricoul promis dar l-am dat lor, m-au impresionat și le-am mulțumit astfel”, a mai spus Alibec.

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și