Închide meniul

FCSB, OUT de pe Arena Națională! Unde va juca echipa lui Edi Iordănescu meciurile cu Academica Clinceni și CS Mioveni

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 11:00

Reclamă
FCSB, OUT de pe Arena Națională! Unde va juca echipa lui Edi Iordănescu meciurile cu Academica Clinceni și CS Mioveni

Octavian Popescu, bucurie după un gol marcat pe Arena Națională

Hepta

FCSB este nevoită să plece de pe Arena Națională după derby-ul cu Dinamo. Cel mai mare stadion din țară va fi gazda unui concert pe 18 septembrie, pentru ca mai apoi să să se desfășoare un concurs internațional de Dota 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, OUT de pe Arena Națională

Conform gsp.ro, FCSB a anunțat LIga Profesionistă de Fotbal că partidele cu Academica Clinceni și CS Mioveni se vor disputa la Giurgiu. FCSB a făcut cerere să joace și în Ghencea, însă nu a primit un răspuns clar din partea celor de la CSA Steaua, în timp ce stadionul „Arcul de Triumf” încă nu poate fi închiriat.

Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica faptul că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani”, spunea Mihai Stoica despre răspunsul primit de la armată.

Condițiile lui GIgi Becali pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Deși se află în conflict cu CSA Steaua, Gigi Becali nu a exclus posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea.

Becali a anunțat în ce condiții s-ar duce pe noul stadion Steaua. Finanțatorul FCSB vrea ca fanii de la „Peluza Sud” să nu facă scandal. Acesta susține că cei de la Armată sunt nevoiți să scoată bani pe stadion și se vor ruga de el să joace cu FCSB în Ghencea.

Reclamă

Dacă Peluza Sud vrea, eu nu fac scandal, dacă cei de la” sud” vor și ei, o să jucăm și acolo. Am făcut cerere și aici. O să jucăm peste tot. O să se roage de noi să jucăm. Nu au ce face. Nu justifică cheltuiala pe stadion. Tu ești unitate militară și ai stadion de fotbal, păi ce faci?

Ai stadion de 100 de milioane. Acum dacă ți l-a dat, administrează-l să scoți banii. Nu să joci tu fotbal amator pe stadion de 100 de milioane, că înnebunește lumea. Ne facem de râs„, a declarat Gigi Becali la AS.ro.

Stadionul Steaua, unul dintre cele mai frumoase din România

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și