Închide meniul

FCSB, OUT de pe Arena Națională! Unde va juca echipa lui Edi Iordănescu meciurile cu Academica Clinceni și CS Mioveni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 11:00

FCSB, OUT de pe Arena Națională! Unde va juca echipa lui Edi Iordănescu meciurile cu Academica Clinceni și CS Mioveni

Octavian Popescu, bucurie după un gol marcat pe Arena Națională

Hepta

FCSB este nevoită să plece de pe Arena Națională după derby-ul cu Dinamo. Cel mai mare stadion din țară va fi gazda unui concert pe 18 septembrie, pentru ca mai apoi să să se desfășoare un concurs internațional de Dota 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, OUT de pe Arena Națională

Conform gsp.ro, FCSB a anunțat LIga Profesionistă de Fotbal că partidele cu Academica Clinceni și CS Mioveni se vor disputa la Giurgiu. FCSB a făcut cerere să joace și în Ghencea, însă nu a primit un răspuns clar din partea celor de la CSA Steaua, în timp ce stadionul „Arcul de Triumf” încă nu poate fi închiriat.

Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica faptul că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani”, spunea Mihai Stoica despre răspunsul primit de la armată.

Condițiile lui GIgi Becali pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Deși se află în conflict cu CSA Steaua, Gigi Becali nu a exclus posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea.

Becali a anunțat în ce condiții s-ar duce pe noul stadion Steaua. Finanțatorul FCSB vrea ca fanii de la „Peluza Sud” să nu facă scandal. Acesta susține că cei de la Armată sunt nevoiți să scoată bani pe stadion și se vor ruga de el să joace cu FCSB în Ghencea.

Reclamă

Dacă Peluza Sud vrea, eu nu fac scandal, dacă cei de la” sud” vor și ei, o să jucăm și acolo. Am făcut cerere și aici. O să jucăm peste tot. O să se roage de noi să jucăm. Nu au ce face. Nu justifică cheltuiala pe stadion. Tu ești unitate militară și ai stadion de fotbal, păi ce faci?

Ai stadion de 100 de milioane. Acum dacă ți l-a dat, administrează-l să scoți banii. Nu să joci tu fotbal amator pe stadion de 100 de milioane, că înnebunește lumea. Ne facem de râs„, a declarat Gigi Becali la AS.ro.

Stadionul Steaua, unul dintre cele mai frumoase din România

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB, OUT de pe Arena Națională
  • Echipa lui Edi Iordănescu va juca două meciuri la Giurgiu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și