Închide meniul
NEWS ALERT

Accident îngrozitor la Raliul Iaşului. Maşina condusă de Adrian Răspopa a intrat într-un cap de pod! Din păcate, pilotul de raliuri a decedat

Publicat: 4 septembrie 2021, 16:27

Reclamă
Accident îngrozitor la Raliul Iaşului. Maşina condusă de Adrian Răspopa a intrat într-un cap de pod! Din păcate, pilotul de raliuri a decedat

Maşina pilotată de Adrian Răspopa a intrat într-un cap de pod

iasirally.ro

Update: Din informaţiile AS.ro, Adrian Răspopa a murit după accidentul teribil în care a fost implicat. Medicii nu au putut să mai facă nimic!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a fost rănit grav şi a fost transportat la spital în stare de comă, după ce a fost implicat într-un accident în timpul unei probe din cadrul Raliului Iaşului.

Momente dramatice la Raliul Iaşului. Adrian Răspopa implicat într-un accident grav

Maşina condusă de Adrian Răspopa, în care se mai afla copilotul Cosmin Diacu, a lovit violent un cap de pod în zona Hadâmbu, în timpul celei de a doua probe a Raliului Iaşului.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj medical, însă a fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD pentru transportarea pilotului, rănit grav, la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Reclamă

Potrivit medicilor spitalului ieşean, pilotul Adrian Răspopa este în stare critică, fiind în comă. El a suferit leziuni severe la nivelul bazinului, a abdomenului, dar şi la nivelul capului. Medicii susţin că fac eforturi susţinute pentru menţinerea lui în viaţă.

Copilotul Cosmin Diacu se află în afara oricărui pericol, dar va fi supus unor investigaţii medicale suplimentare. Proba a fost suspendată, anunţă news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În această seară este programată o altă probă care urmează să aibă loc în centrul municipiului Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și