Închide meniul

România – Liechtenstein | Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin! Moment emoţionant pe Arena Naţională

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 22:10

Reclamă
România – Liechtenstein | Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin! Moment emoţionant pe Arena Naţională

Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin! Moment emoţionant pe Arena Naţională

Captură ProTV

Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin! Moment emoţionant pe Arena Naţională

Legendarul canoist Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, 5 septembrie, la vârsta de 71 de ani. Sportivul a murit după o lungă suferinţă. El era internat de mai bine de o lună la Spitalul Elias din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului România – Liechtenstein, marele campion a fost omagiat timp de un minut de ambele echipe, dar şi de cei aproape 10.000 de fani de pe Arena Naţională.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Începând cu 1968, Ivan Patzaichin a participat la cinci ediţii de Jocuri Olimpice. El a adunat în total 7 medalii la Jocurile Olimpice, 4 de aur şi 3 de argint. El este al patrulea cel mai medaliat român la JO.

Nadia Comăneci, reverenţă supremă pentru legendarul Ivan Patzaichin

Nadia Comăneci şi-a exprimat regretul după decesul legendarului Ivan Patzaichin. Marea sportivă a transmis un mesaj emoţionant pentru multiplul campion olimpic.

Reclamă

„Astăzi am pierdut o legendă, un prieten, un om minunat, un sportiv exemplar, un om muncitor cu mult respect pentru toţi din jur, un model de la care am învăţat în fiecare zi.

Dragă Ivan, eşti o legendă eternă şi vei rămâne mereu în iniminile noastre un gigant prin simplicitatea şi bunătatea ta. Te iubim, te preţuim, îţi mulţumim!”, a transmis Nadia Comăneci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și