Închide meniul

România – Liechtenstein | Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin! Moment emoţionant pe Arena Naţională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 22:10

România – Liechtenstein | Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin! Moment emoţionant pe Arena Naţională

Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin! Moment emoţionant pe Arena Naţională

Captură ProTV

Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin! Moment emoţionant pe Arena Naţională

Legendarul canoist Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, 5 septembrie, la vârsta de 71 de ani. Sportivul a murit după o lungă suferinţă. El era internat de mai bine de o lună la Spitalul Elias din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului România – Liechtenstein, marele campion a fost omagiat timp de un minut de ambele echipe, dar şi de cei aproape 10.000 de fani de pe Arena Naţională.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Începând cu 1968, Ivan Patzaichin a participat la cinci ediţii de Jocuri Olimpice. El a adunat în total 7 medalii la Jocurile Olimpice, 4 de aur şi 3 de argint. El este al patrulea cel mai medaliat român la JO.

Nadia Comăneci, reverenţă supremă pentru legendarul Ivan Patzaichin

Nadia Comăneci şi-a exprimat regretul după decesul legendarului Ivan Patzaichin. Marea sportivă a transmis un mesaj emoţionant pentru multiplul campion olimpic.

Reclamă

„Astăzi am pierdut o legendă, un prieten, un om minunat, un sportiv exemplar, un om muncitor cu mult respect pentru toţi din jur, un model de la care am învăţat în fiecare zi.

Dragă Ivan, eşti o legendă eternă şi vei rămâne mereu în iniminile noastre un gigant prin simplicitatea şi bunătatea ta. Te iubim, te preţuim, îţi mulţumim!”, a transmis Nadia Comăneci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tricolorii i-au adus un ultim omagiu legendarului Ivan Patzaichin
  • Moment emoţionant pe Arena Naţională

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și