Închide meniul

România – Liechtenstein | Alin Toşca a marcat primul gol pentru echipa naţională. Manea a înscris din pasa lui Ianis Hagi

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 22:16

Reclamă
România – Liechtenstein | Alin Toşca a marcat primul gol pentru echipa naţională. Manea a înscris din pasa lui Ianis Hagi

Profimedia

Profimedia

România a avut un start fantastic în partida cu Liechtenstein. Elevii lui Mirel Rădoi au luat în serios avertismentul selecţionerului şi au pus „tunurile” pe cei de la Liechstentein. Alin To;ca a deschis scorul în minutul 11 cu un şut superb de la marginea careului. Acesta a fost primul gol reuşit de fundaşul de 29 de ani în tricoul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au continuat să atace, iar Manea a marcat în minutul 18, după ce a primit o pasă perfectă primită de la Ianis Hagi.

Avertismentului lui Mirel Rădoi, înainte de România – Liechtenstein

Mirel Rădoi şi-a avertizat jucătorii înaintea partidei cu Liechtenstein. Selecționerul a cerut concentrare pentru că meciul nu este câștigat de la început.

Dacă ne luăm după câteva rezultate pe care ei le-au reușit în grupă și dacă mai dăm timpul înapoi și vedem că au unele victorii în 2020, cred că ne poate aștepta un meci dificil, cu atât mai mult dacă noi vom crede că vom obține o victorie sigură. Va trebui să fim atenți. 

E posibil să schimb sistemul de joc. Dar mai mult ne-ar interesa să putem schimba dinamica în timpul jocului, indiferent care ar fi sistemul inițial. Nu voi juca mai pragmatic. Depinde de fiecare meci în parte”. „, a spus selecționerul Mirel Rădoi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și