Închide meniul

România – Liechtenstein 2-0. Premieră în actuala campanie: „tricolorii” au obţinut a doua victorie consecutivă. România este pe locul 3 în grupă şi speră la o calificare miraculoasă la Campionatul Mondial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 22:31 / Actualizat: 6 septembrie 2021, 0:27

România – Liechtenstein 2-0. Premieră în actuala campanie: „tricolorii au obţinut a doua victorie consecutivă. România este pe locul 3 în grupă şi speră la o calificare miraculoasă la Campionatul Mondial

Un român a prins echipa ideală a preliminariile pentru CM 2022

FRF.ro

România – Liechtenstein 2-0

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost arbitrat de o brigadă feminină, o premieră pentru „tricolori”. O brigadă din Ucraina a condus acest meci, la centru fiind Katerina Monzul, iar Marina Striletska şi Svitlana Gruşo arbitri-asistenţi. Al patrulea oficial a fost Liudmila Telbuh. Tot pentru prima dată în România la un meci al echipei naţionale a fost activ sistemul de asistenţă video pentru arbitraj. În camera VAR s-au aflat arbitrul Ievgenii Aranovksii (Ucraina) şi arbitrul asistent Viktor Matiaş (Ucraina).

În plus, la aproape doi ani de la ultimul meci cu fani ai României pe Arena Naţională, tricolorii au jucat având susţinerea suporterilor în tribune.

Clasamentul Grupei J: 1. Germania – 12 puncte, 2. Armenia – 10 puncte, 3. România – 9 puncte, 4. Macedonia de Nord – 8 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – niciun punct.

La 8 septembrie sunt programate partidele Armenia – Liechtenstein, Macedonia de Nord – România şi Islanda – Germania.

Reclamă

Min. 90: FINAL DE MECI! România a învins Liechtenstein şi a ajuns pe locul 3 în grupă.

Min. 63: Mirel Rădoi face primele schimbări: Dennis Man intră în locul lui Markovic, Alex Cicâldău în locul lui Nicolae Stanciu și Marius Marin în locul lui Darius Olaru. Ultimul e debutant în naționala României.

Minutul 61:  Răzvan Marin prinde o torpilă din afara careului, dar mingea loveşte bara!

Reclamă 4 / 0/3

Minutul 55: Andrei Cordea a fost şi el aproape de gol, dar şutul său a trecut pe lângă poartă.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională, scor 2-0.

Min. 18: GOOOL România! Cristi Manea a majorat avantajul cu o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Ianis Hagi.

Min. 11: GOOOL România! Alin Toşca, fundaşul stânga al naţionalei, a deschis scorul cu o execuţie superbă.

Min. 1: A început meciul!

Update: Înaintea meciului, cele două naţionale au ţinut un moment de reculegere pentru legendarul Ivan Patzaichin, care s-a stins din viaţă astăzi, la 71 de ani.

Update: Avem echipele de start.

Reclamă

O brigadă feminină din Ucraina va arbitra acest meci, la centru fiind Katerina Monzul, iar Marina Striletska şi Svitlana Gruşo arbitri-asistenţi. Al patrulea oficial va fi Liudmila Telbuh.

România – Liechtenstein LIVE TEXT | VAR în premieră pentru tricolori, în România

Tot pentru prima dată în România la un meci al echipei naţionale va fi activ sistemul de asistenţă video pentru arbitraj. În camera VAR vor fi arbitrul Ievgenii Aranovksii (Ucraina) şi arbitrul asistent Viktor Matiaş (Ucraina).

România – Liechtenstein LIVE TEXT | Cum intră fanii pe stadion

La aproape doi ani de la ultimul meci cu fani ai României pe Arenă, tricolorii vor întâlni Liechtenstein având susţinerea suporterilor în tribune.

Conform legislaţiei în vigoare, la meci pot asista spectatori din următoarele categorii:

Minorii sunt exceptaţi de la regula testării, la stadion prezentând documentul de identitate (buletin, certificat de naştere), însoţit de biletul (digital sau printat).

Pentru primele 3 categorii prezentate mai sus, documentele medicale justificative vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

România – Liechtenstein LIVE TEXT | Echipele probabile. Lipsesc Alibec, Drăguş şi Rotariu

Pentru acest meci, selecţionerul Mirel Rădoi nu se poate baza pe Denis Alibec, Denis Drăguş, ambii accidentaţi, şi Dorin Rotariu, infectat cu Covid-19.

Clasamentul Grupei J înaintea acestei partide: 1. Armenia – 10 puncte, 2. Germania – 9 puncte, 3. Macedonia de Nord – 7 puncte, 4. România – 6 puncte, 5. Islanda – trei puncte, 6. Liechtenstein – niciun punct.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și