Închide meniul

Mirel Rădoi, criticat dur după victoria cu Liechtenstein: „Un joc lent şi static”. Generaţia de Aur a ieşit la atac

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 septembrie 2021, 8:28

Reclamă
Mirel Rădoi, criticat dur după victoria cu Liechtenstein: „Un joc lent şi static. Generaţia de Aur a ieşit la atac

Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

România a obţinut două victorii importante, cu acelaşi scor, 2-0, în faţa Islandei şi Liechtenstein. Graţie celor 6 puncte am intrat în cărţile pentru calificarea la turneul final din Qatar. Totuşi, mai multe voci îl critică pe Mirel Rădoi după meciul de duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, criticat de Gabi Balint

Mirel Rădoi a fost criticat fără menajamente de Gabi Balint. Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu a fost deloc mulţumit de jocul arătat de tricolori cu amatorii din Liechtenstein. Repriza a doua l-a nemulţumit pe Gabi Balit. .

„Casetă tehnică e aproape la fel ca cea a Germaniei în meciul cu Liechtenstein. Tot 30 de șuturi la poartă, 7 pe poartă. Până la Armenia, avem un mare meci, care va fi foarte greu.

Nu prea ai ce concluzii să tragi din meciul ăsta. Sincer, nici mie nu mi-a plăcut, mai ales în repriza a doua. Cred că s-au menajat, cred că și Rădoi le-o fi spus să aibă grijă să nu se accidenteze. Jocul a fost static, lent, nu mi-a plăcut, sincer. Acum e și greu. La 2-0, ce să mai? Dacă era nevoie să marcăm 4 goluri, eu cred că le-am fi marcat, dar așa…”, a spus Balint, conform digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Mirel Rădoi

În schimb, Ilie Dumitrescu a fost mulţumit de victorie, dar avertizează. Fără alte trei puncte în deplasarea cu Macedonia de joi, cele 6 puncte cu Islanda Liechtenstein au fost degeaba. „Obiectivul a fost să luăm 3 puncte, a debutat și câțiva jucători la națională. E greu să ai relații, acțiuni consistente.

Reclamă

E un rezultat bun, am legat două victorii, ceea ce e extrem de important, iar acum urmează testul ăsta extrem de important în economia clasamentului.

Jucăm în Macedonia cu o echipă care evoluează sub presiunea rezultatului. Macedonia, dacă noi câștigăm, iese din cursa pentru locul 2″, a spus Ilie Dumitrescu, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și