Închide meniul

Mirel Rădoi, criticat dur după victoria cu Liechtenstein: „Un joc lent şi static”. Generaţia de Aur a ieşit la atac

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 septembrie 2021, 8:28

Mirel Rădoi, criticat dur după victoria cu Liechtenstein: „Un joc lent şi static. Generaţia de Aur a ieşit la atac

Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

România a obţinut două victorii importante, cu acelaşi scor, 2-0, în faţa Islandei şi Liechtenstein. Graţie celor 6 puncte am intrat în cărţile pentru calificarea la turneul final din Qatar. Totuşi, mai multe voci îl critică pe Mirel Rădoi după meciul de duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, criticat de Gabi Balint

Mirel Rădoi a fost criticat fără menajamente de Gabi Balint. Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu a fost deloc mulţumit de jocul arătat de tricolori cu amatorii din Liechtenstein. Repriza a doua l-a nemulţumit pe Gabi Balit. .

„Casetă tehnică e aproape la fel ca cea a Germaniei în meciul cu Liechtenstein. Tot 30 de șuturi la poartă, 7 pe poartă. Până la Armenia, avem un mare meci, care va fi foarte greu.

Nu prea ai ce concluzii să tragi din meciul ăsta. Sincer, nici mie nu mi-a plăcut, mai ales în repriza a doua. Cred că s-au menajat, cred că și Rădoi le-o fi spus să aibă grijă să nu se accidenteze. Jocul a fost static, lent, nu mi-a plăcut, sincer. Acum e și greu. La 2-0, ce să mai? Dacă era nevoie să marcăm 4 goluri, eu cred că le-am fi marcat, dar așa…”, a spus Balint, conform digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Mirel Rădoi

În schimb, Ilie Dumitrescu a fost mulţumit de victorie, dar avertizează. Fără alte trei puncte în deplasarea cu Macedonia de joi, cele 6 puncte cu Islanda Liechtenstein au fost degeaba. „Obiectivul a fost să luăm 3 puncte, a debutat și câțiva jucători la națională. E greu să ai relații, acțiuni consistente.

Reclamă

E un rezultat bun, am legat două victorii, ceea ce e extrem de important, iar acum urmează testul ăsta extrem de important în economia clasamentului.

Jucăm în Macedonia cu o echipă care evoluează sub presiunea rezultatului. Macedonia, dacă noi câștigăm, iese din cursa pentru locul 2″, a spus Ilie Dumitrescu, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Victoria cu Liechtenstein nu a fost de ajuns
  • Mirel Rădoi, criticat dur de Gabi Balint

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și