Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan face anunţul momentului! Laurenţiu Reghecampf, direct vizat. Este răsturnare completă de situaţie

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 septembrie 2021, 8:48

Reclamă

Anamaria Prodan a avut parte de mai multe momente agitate în ultimele săptămâni. S-a speculat că ar divorţa de antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, datorită zvonurilor conform cărora acestora ar avea o relaţie extraconjugală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan face anunţul momentului

Anamaria Prodan chiar a plecat pentru câteva zile în Dubai, moment în care se credea că relaţia dintre cei doi este destinată eşecului. Nimic mai fals. Se pare că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt împreună şi au o relaţie sudată. Cel puţin asta reiese din ultimul mesaj al impresarei de pe o reţea de socializare.

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poză la piscină, iar mesajul din dreptul imaginii este mai mult decât sugestiv. „Familie, iubire, încredere”, a scris impresara la descrierea pozei. Mai mult, pe omoplatul stâng al Anamariei Prodan se vede şi tatuajul cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, probleme în căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf

În urmă cu câteva săptămâni, a izbucnit un scandal monstru. S-a speculat pe seama faptului că Laurenţiu Reghecampf ar avea o relaţie extraconjugală cu una dintre divele din lumea mondenă. Au apărut şi mai multe imagini cu maşina antrenorului şi cu fotomodelul, dar Anamaria Prodan a negat vehement că Reghecampf ar fi fost în acea maşină.

Anamaria Prodan a susţinut că Laurenţiu Reghecampf se afla în Bucureşti, alături de familie şi că acea maşină era condusă de un prieten. De altfel, de fiecare dată impresara a negat faptul că Laurenţiu Reghecampf ar fi călcat strâmb.

Reclamă

 

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și