Închide meniul

După Messi, potopul! Sergio Aguero, dezvăluiri uluitoare despre FC Barcelona: „Am mers la sală, dar nu era nimeni! Totul era închis!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2021, 18:53

Reclamă
După Messi, potopul! Sergio Aguero, dezvăluiri uluitoare despre FC Barcelona: „Am mers la sală, dar nu era nimeni! Totul era închis!

Sergio Aguero, dezvăluiri uluitoare despre FC Barcelona

Profimedia

Sergio Aguero, dezvăluiri uluitoare despre FC Barcelona

Ajuns la FC Barcelona după 10 ani în care a jucat la Manchester City, Sergio Aguero a rămas perplex. Atacantul a dezvăluit că, recent, a venit la sesiunea de antrenament cu o oră şi jumătate mai devreme. Superstarul argentinian voia să se pregătească în sala de forţă, însă nu i-a permis accesul. Motivul? Niciun angajat nu era prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La Manchester City ajungeam cu o oră și jumătate înaninte de antrenament. Asta am făcut și aici. Am zis că voi fi cel puțin cu o oră înainte și mă voi duce în sala de forță să mă pregătesc. Dar nu era nimeni, totul era închis. La City nu se întâmpla asta!”, a dezvăluit Aguero, citat de sport.es.

„Kun Aguero vrea să se sinucidă!”. Replica genială a lui Angel Di Maria după ce Lionel Messi a plecat la PSG

Lionel Messi i-a distrus visul lui Kun Aguero de a juca împreună la Barcelona, iar prietenul lor comun, Angel Di Maria, s-a amuzat teribil pe seama fostului jucător al lui Manchester City.

Acesta a avut o replică genială când a fost întrebat despre reacţia avută de Aguero după plecarea lui Messi la PSG. „Aguero vrea să se sinucidă!”, a spus Angel, cu zâmbetul pe buze, continuând apoi despre starea fizică a accidentatului Kun.

„Lucrul cel mai rău este că s-a accidentat din nou. A făcut un efort uriaş pentru a se recupera şi s-a accidentat din nou. Sper să se întoarcă rapid la forma în care se afla”, a mai spus Di Maria, citat de TyC Sports.

Reclamă
Reclamă

Sergio Aguero va lipsi 10 săptămâni

Barcelona a primit o lovitură dură după despărţirea de Lionel Messi. Sergio Aguero va lipsi 10 săptămâni! Fanii Barcelonei s-au temut că Sergio Aguero se dă accidentat pentru a forţa plecarea de pe Camp Nou.

O leziune musculară la piciorul drept îl va împiedica pe Aguero să debuteze la Barcelona până la jumătatea lunii noiembrie! „Ieri nici nu putea merge. Mama mea!”, a scris şi jurnalistul iberic Gerard Romero.

„Nu vă îngrijorați, mă aveți pentru tot anul!”, i-a transmis însă Aguero unui suporter. Barcelona l-a adus gratis pe fotbalistul în vârstă de 33 de ani de la Manchester City în această vară.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și