Închide meniul

„Kun Aguero vrea să se sinucidă!”. Replica genială a lui Angel Di Maria după ce Lionel Messi a plecat la PSG

Antena Sport Publicat: 14 august 2021, 8:28

„Kun Aguero vrea să se sinucidă!. Replica genială a lui Angel Di Maria după ce Lionel Messi a plecat la PSG

"Kun Aguero vrea să se sinucidă!".

Profimediaimages

  • Lionel Messi a plecat la PSG
  • Kun Aguero visa să joace cu Messi la Barcelona

Acesta a avut o replică genială când a fost întrebat despre reacţia avută de Aguero după plecarea lui Messi la PSG. „Aguero vrea să se sinucidă!”, a spus Angel, cu zâmbetul pe buze, continuând apoi despre starea fizică a accidentatului Kun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lucrul cel mai rău este că s-a accidentat din nou. A făcut un efort uriaş pentru a se recupera şi s-a accidentat din nou. Sper să se întoarcă rapid la forma în care se afla”, a mai spus Di Maria, citat de TyC Sports.

Sergio Aguero va lipsi 10 săptămâni

Barcelona a primit o lovitură dură după despărţirea de Lionel Messi. Sergio Aguero va lipsi 10 săptămâni! Fanii Barcelonei s-au temut că Sergio Aguero se dă accidentat pentru a forţa plecarea de pe Camp Nou.

Reclamă

O leziune musculară la piciorul drept îl va împiedica pe Aguero să debuteze la Barcelona până la jumătatea lunii noiembrie! „Ieri nici nu putea merge. Mama mea!”, a scris şi jurnalistul iberic Gerard Romero, cu câteva zile în urmă.

„Nu vă îngrijorați, mă aveți pentru tot anul!”, i-a transmis însă Aguero unui suporter. Barcelona l-a adus gratis pe fotbalistul în vârstă de 33 de ani de la Manchester City în această vară.

Reclamă

Câte tricouri a vândut Lionel Messi în doar 24 de ore

PSG a vândut 832.000 de tricouri cu numele lui Lionel Messi în primele 24 de ore de când au devenit disponibile. Clubul a încasat 132 de milioane de euro! Suma este mai mare decât salariile lui Messi pentru trei ani de contract.

„Un alt record al lui Messi. Niciun alt jucător în istorie nu a ‘vândut’ mai multe tricouri decât el în primele 24 de ore. 832.000 de tricouri la 188 de dolari bucata, 156.416.000 de dolari (n.r. 132 de milioane de euro)”, a scris jurnalista Veronica Brunati pe contul de Twitter.

Asta înseamnă că PSG a încasat într-o singură zi banii pentru a-l plăti pe Messi! Potrivit ultimelor informaţii apărute în presă, argentianul are un salariu de 41 de milioane de euro pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS