Închide meniul

Legendarul Pele, operat de urgenţă! Prima reacţie a legendei Braziliei: „Am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2021, 22:11

Reclamă
Legendarul Pele, operat de urgenţă! Prima reacţie a legendei Braziliei: „Am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon!

Pele a ieșit din spital

Profimediaimages

Legendarul Pele, operat de urgenţă

Pele se confruntă cu probleme de sănătate de ceva timp şi, potrivit anunţului făcut de legendarul fotbalist, este vorba despre o tumoare de colon. Marele jucător a anunţat că a fost operat pentru ca tumoare să fie extirpată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon. Aceasta a fost identificată în timpul investigațiilor pe care le-am menționat săptămâna trecută.

Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii. Voi intra în acest meci cu zâmbetul pe față, cu mult optimism și multă fericire să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor”, a transmis Pele pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Pelé (@pele)

Reclamă

Pele a suferit deja mai multe operaţii la şold. De asemenea, Pele a acuzat probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi.

La începutul anului 2020, fiul său Edinho a spus într-un interviu că tatăl său se luptă cu probleme fizice şi psihice şi că se simte „deprimat”.

Pele, internat în spital. Ce se întâmplă cu legenda Braziliei. „Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”

Pele, legenda fotbalului brazilian, a fost internat într-un spital din Sao Paulo. Cu toate acestea, fostul fotbalist, în vârstă de 80 de ani, a negat că ar suferi de o problemă gravă de sănătate.

Reclamă 4 / 0/3

„Băieţi, nu am dispărut şi sunt foarte bine din punct de vedere al sănătăţii. M-am dus pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, a scris Pele pe Twitter, marţi.

Pele a jucat 92 de meciuri internaţionale cu naţionala Braziliei şi a câştigat trei titluri la Cupa Mondială.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și