Închide meniul

Rapid, aproape de o nouă lovitură! Un jucător important ar putea veni în Giuleşti. Tocmai şi-a reziliat contractul cu fosta echipă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 septembrie 2021, 14:33

Reclamă
Rapid, aproape de o nouă lovitură! Un jucător important ar putea veni în Giuleşti. Tocmai şi-a reziliat contractul cu fosta echipă

Momente incredibile la Rapid

Hepta

E oficial! Suspendat până la finalul lunii septembrie pentru dopaj, Alexandru Ioniţă a plecat de la formația lui Dan Petrescu, deși mai avea un an de contract. CFR plătise în ianuarie 2018 un milion de euro pentru Ioniţă Astrei Giurgiu, dar nu mai intra acum în calculele Bursucului. Mai fusese împrumutat şi la Universitatea Craiova şi Astra după ce nu a reuşit să se impună în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioniţă, aproape de o revenire la Rapid

Crescut la juniorii Rapidului, Alexandru Ioniţă este aproape de a semna cu echipa antrenată de Mihai Iosif. „Am reziliat luni, da. Aștept acum să se oficializeze. Trebuie să primesc decizia de la Comisie. Nu știu prea multe, e prima dată când îmi reziliez un contract.

Acum, prima opțiune e Rapid. Daniel Niculae, președintele clubului, a discutat mai mereu cu Marius Niculae, care va fi impresarul meu. Vom vedea.

Cel mai important e să revin în fotbal. Am stat mult timp departe și nu mai suportam. Aștept să mi se termine suspendarea, pe 30 septembrie, și sper să mă antrenez deja cu echipa cu care voi semna. Abia aștept să revin.

De la 1 octombrie pot juca. Din punct de vedere fizic, sunt pregătit. Dar, oricât de mult te-ai antrena singur, e altceva cu echipa. Am nevoie de meciuri, să mă antrenez cu echipa”, a spus Ioniță, conform gsp.ro.

Reclamă

Alexandru Ioniță, prins în scandalul dopajului

La începutul lunii septembrie 2020, ANAD a intrat în posesia unor fotografii, pe care o clinică din București le-a postat pentru a-și promova imaginea și tratamentele pe care le face. În acele imagini apăreau jucătorii Astrei Giurgiu, Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, cu perfuziile în venă! Medicația s-a dovedit a fi neregulamentar şi jucătorii suspendaţi.

Ioniță, care inițial a recunoscut folosirea unei metode interzise, și-a retras declarația inițială, a fost suspendat pentru un an, iar începând cu octombrie 2021 poate reveni pe teren.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și