Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Am vorbit cu domnul Şumudică!” Alexandru Ioniţă a vorbit despre viitorul său cu antrenorul celor de la CFR Cluj: „Mi-a zis asta”

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 11:26

„Am vorbit cu domnul Şumudică! Alexandru Ioniţă a vorbit despre viitorul său cu antrenorul celor de la CFR Cluj: „Mi-a zis asta

Alexandru Ioniţă

Captură AS.ro LIVE

  • Alexandru Ioniţă, la AS.ro LIVE
  • Ce a vorbit cu Şumudică

După 30 iulie, Alexandru Ioniţă poate reveni la antrenamentele echipei, iar pe 30 septembrie îi expiră interdicţia de a juca fotbal. În prezent, Alexandru Ioniţă este jucătorul celor de la CFR Cluj. A vorbit deja cu Şumudică despre viitorul său. Ioniţă a recunoscut că este şi l-a întrebat ce are de gând cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniţă: „l-am întrebat dacă are ceva de gând cu mine

Am voie de pe 30 iulie să mă antrenez. Am vorbit cu domnul Şumudică, l-am întrebat dacă are ceva de gând cu mine. Mi-a zis că trebuie să mă vadă. Trebuie să dea şi lista, nu cred că o să mă aştepte pe mine cineva până pe 30 septembrie. E greu cu ritmul de joc şi cu antrenamentele într-un grup. Sunt pregătit ca anduranţă şi forţă, iar viteza o voi recăpăta în cel mai scurt timp.

Mi-aş dori să mă duc acolo, e echipa campioană din ultimii 4 ani. Joacă în cupele europene, au nevoie de jucători şi aş avea o şansă. Mi-aş dori să ajung şi la Rapid, e echipa mea de suflet. Domnul Şumudică ştie să îşi cucerească jucătorul„, a spus Alexandru Ioniţă la AS.ro LIVE.

Reclamă

Alex Ioniţă şi-a început cariera la Rapid, în 2011. Acesta a evoluat în Giuleşti până în 2014, după care a plecat la Astra, în 2017. La gruparea din Giurgiu a avut cele mai improtante prestaţii din carieră. În 2018 a urmat transferul la CFR Cluj, care l-a împrumutat la Universitatea Craiova, în 2019, şi la Astra, în 2020. La echipa naţională, Ioniţă a evoluat pentru România U19, România U21 şi naţionala de seniori.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu
Tenis • 3 apr., 11:15
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României