Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, nostalgic după derby-urile de altă dată: ”Pe timpul meu veneau 55.000 de oameni la astfel de meciuri!”

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 16:02

Reclamă
Dumitru Dragomir, nostalgic după derby-urile de altă dată: ”Pe timpul meu veneau 55.000 de oameni la astfel de meciuri!”

Dumitru Dragomir a fost președinte LPF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul președinte de la Liga Profesionistă de Fotbal nu se așteaptă ca la meci să asiste mai mult de 20.000 de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Dinamo să-i vedem acum în derby. Îmi e dor de un derby adevărat. Pe timpul meu erau 55.000 de oameni la un asemenea meci, acum nu cred că o să fie 20.000, fac pariu”, a declarat Dumitru Dragomir la AS.ro.

Partida dintre FCSB și Dinamo, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională, va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro.

FCSB și Dinamo s-au întărit înaintea derby-ului

Cele două echipe au făcut mutări importante înaintea derby-ului de pe Arena Națională. FCSB i-a readus pe Constantin Budescu și Claudiu Keșeru. Acestora li se alătură și Vali Gheorghe care a fost transferat de la Astra.

De partea cealaltă, Dinamo au făcut nu mai puțin de 8 mutări. ”Câinii” au primit liber la transferuri. Dinamo i-a adus pe Gabriel Torje, Răzvan Popa, Constantin Nica, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Cătălin Itu și Cătălin Țîră.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și