Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, nostalgic după derby-urile de altă dată: ”Pe timpul meu veneau 55.000 de oameni la astfel de meciuri!”

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 16:02

Reclamă
Dumitru Dragomir, nostalgic după derby-urile de altă dată: ”Pe timpul meu veneau 55.000 de oameni la astfel de meciuri!”

Dumitru Dragomir a fost președinte LPF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul președinte de la Liga Profesionistă de Fotbal nu se așteaptă ca la meci să asiste mai mult de 20.000 de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Dinamo să-i vedem acum în derby. Îmi e dor de un derby adevărat. Pe timpul meu erau 55.000 de oameni la un asemenea meci, acum nu cred că o să fie 20.000, fac pariu”, a declarat Dumitru Dragomir la AS.ro.

Partida dintre FCSB și Dinamo, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională, va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro.

FCSB și Dinamo s-au întărit înaintea derby-ului

Cele două echipe au făcut mutări importante înaintea derby-ului de pe Arena Națională. FCSB i-a readus pe Constantin Budescu și Claudiu Keșeru. Acestora li se alătură și Vali Gheorghe care a fost transferat de la Astra.

De partea cealaltă, Dinamo au făcut nu mai puțin de 8 mutări. ”Câinii” au primit liber la transferuri. Dinamo i-a adus pe Gabriel Torje, Răzvan Popa, Constantin Nica, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Cătălin Itu și Cătălin Țîră.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și