Închide meniul

Suporterii FCSB jubilează după revenirea lui Constantin Budescu: „Se anunță un sezon de excepție!” Săgeţi către rivala Dinamo înainte de derby

Dragoș Vasile Publicat: 7 septembrie 2021, 16:52

Reclamă
Suporterii FCSB jubilează după revenirea lui Constantin Budescu: „Se anunță un sezon de excepție! Săgeţi către rivala Dinamo înainte de derby

Constantin Budescu a revenit la FCSB în această toamnă

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Suporterii FCSB jubilează după revenirea lui Constantin Budescu

După Claudiu Keşeru, Constantin Budescu a revenit şi el la FCSB. Fanii sunt convinşi că după ultimele transferuri făcute de Gigi Becali va veni şi titlul aşteptat de 7 ani. De asemenea, aceştia aşteaptă o victorie duminică, în derby-ul cu rivala Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„BINE AI REVENIT, BUDESCU !
MAGICIANUL BUDESCU A SEMNAT CU STEAUA.

Se anunță un sezon de excepție, a venit un golgheter (KESERU), a venit un pasator dar și un executant foarte bun de lovituri libere, BUDESCU.
Plus lotul care deja există.
Dacă cei 2 fundași laterali ar învață să centreze așa cum o făcea Florentin Dumitru, am fi compleți.

Duminică avem prima reprezentație, în compania faliților de la wcdinB.

FORZA STEAUA”, au transmis ultraşii FCSB-ului.

Reclamă

Oficial | Constantin Budescu a semnat cu FCSB! „Artistul s-a întors”

FCSB l-a prezentat oficial pe Constantin Budescu! „Artistul se întoarce, în regia lui Edi Iordănescu”, este mesajul postat pe Facebook de echipa din Berceni.

Cu puţin timp înainte, Gigi Becali anunţase că Budescu s-a înţeles cu roş-albaştrii. El va încasa o primă de instalare de 200.000 de euro, având un salariu de 25.000 de euro pe lună. „Da, Budescu a semnat”, susţinea Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a acceptat condiţiile lui Gigi Becali şi va încasa 200.000 de euro la semnătură. De asemenea, el va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. Asta pentru că vine la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Damac.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și