Închide meniul

Suporterii FCSB jubilează după revenirea lui Constantin Budescu: „Se anunță un sezon de excepție!” Săgeţi către rivala Dinamo înainte de derby

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 septembrie 2021, 16:52

Suporterii FCSB jubilează după revenirea lui Constantin Budescu: „Se anunță un sezon de excepție! Săgeţi către rivala Dinamo înainte de derby

Constantin Budescu a revenit la FCSB în această toamnă

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Suporterii FCSB jubilează după revenirea lui Constantin Budescu

După Claudiu Keşeru, Constantin Budescu a revenit şi el la FCSB. Fanii sunt convinşi că după ultimele transferuri făcute de Gigi Becali va veni şi titlul aşteptat de 7 ani. De asemenea, aceştia aşteaptă o victorie duminică, în derby-ul cu rivala Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„BINE AI REVENIT, BUDESCU !
MAGICIANUL BUDESCU A SEMNAT CU STEAUA.

Se anunță un sezon de excepție, a venit un golgheter (KESERU), a venit un pasator dar și un executant foarte bun de lovituri libere, BUDESCU.
Plus lotul care deja există.
Dacă cei 2 fundași laterali ar învață să centreze așa cum o făcea Florentin Dumitru, am fi compleți.

Duminică avem prima reprezentație, în compania faliților de la wcdinB.

FORZA STEAUA”, au transmis ultraşii FCSB-ului.

Reclamă

Oficial | Constantin Budescu a semnat cu FCSB! „Artistul s-a întors”

FCSB l-a prezentat oficial pe Constantin Budescu! „Artistul se întoarce, în regia lui Edi Iordănescu”, este mesajul postat pe Facebook de echipa din Berceni.

Cu puţin timp înainte, Gigi Becali anunţase că Budescu s-a înţeles cu roş-albaştrii. El va încasa o primă de instalare de 200.000 de euro, având un salariu de 25.000 de euro pe lună. „Da, Budescu a semnat”, susţinea Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a acceptat condiţiile lui Gigi Becali şi va încasa 200.000 de euro la semnătură. De asemenea, el va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. Asta pentru că vine la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Damac.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și