Închide meniul

AS.ro LIVE | Claudiu Miu şi Răzvan Nedu au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan! Povestea impresionantă a campionilor care au cucerit Vârful Elbrus

Publicat: 8 septembrie 2021, 10:20 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 12:32

Reclamă
AS.ro LIVE | Claudiu Miu şi Răzvan Nedu au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan! Povestea impresionantă a campionilor care au cucerit Vârful Elbrus

Ana Maria Balaș, la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Claudiu Miu şi Răzvan Nedu au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan

Luna trecută, Răzvan Nedu, alături de Alex Benchea, sportivi din Lotul Național de Paraclimbing, care văd împreună 1%, au reuşit o performanţă incredibilă: au cucerit vârful Elbrus (4.741 m). Ei au fost însoțiți de antrenorul Claudiu Miu, alpinistul Teofil Vlad şi coordonatorul Iulian Lupoaia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această dimineaţă, Claudiu Miu și Răzvan Nedu, doi dintre campionii care au cucerit vârful Elbrus, au fost prezenţi în studioul AS.ro.

„ZIUA VÂRFULUI: Astăzi este ziua cea mare!!!

Alex Benchea, alpinistul cu ochii albi, a
ajuns pe Vârful Elbrus, 5.642m, însoțit de ghidul
român Teofil Vlad, fotograful Cătălin Grigoriu și ghidul rus Vyacheslav Muhranyan.

Atât Alex Benchea, cât și Răzvan Nedu ne demonstrează încă o dată că
depășirea limitelor este posibilă.

Reclamă

Antrenorul Claudiu Miu și coordonatorul Iulian Lupoaia sunt împreună cu Răzvan despre care avem vești mai bune. Sperăm să se refacă complet cât mai curând.

Dragilor, ne-ați făcut din nou mândri! Felicitări!!!”, se arată în comunicatul postat de Asociația Club Sportiv Climb Again.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și