Închide meniul

Mirel Rădoi, dat de gol! Cum va aborda selecționerul meciul cu Macedonia de Nord: „Așa va juca România!” Cine va fi varf

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 8:21

Reclamă
Mirel Rădoi, dat de gol! Cum va aborda selecționerul meciul cu Macedonia de Nord: „Așa va juca România! Cine va fi varf

Reacția lui Mirel Rădoi, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Profimediaimages

Mirel Rădoi a fost dat de gol de Ilie Dumitrescu. „Mister” susține că Dennis Man va fi folosit pe post de vârf fals. Acesta va fi ajutat de Stanciu și Sorescu. La mijlocul terenului vor evolua Nedelcu, la inchidere, ajutat de Răzvan Marin și Alex Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă nu vor fi probleme, va juca cu Nedelcu la închidere, la mijloc Cicâldău și Răzvan Marin. Stanciu în dreapta, Dennis Man vârf fals și Sorescu în partea stângă”, susține Ilie Dumitrescu, înainte de Macedonia-România, conform digisport.ro.

Cum ar putea arăta România cu Macedonia de Nord

În cazul în care se adeverește ceea ce spune Ilie Dumitrescu, România va arăta astfel:

România (4-3-3) Niță – Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – R. Marin, Nedelcu, Cicâldău – Stanciu, Man, Sorescu

Tricolorii au căzut pe capete în această perioadă

Mirel Rădoi se va putea baza pentru acest joc doar pe un singur atacant, din cei convocați inițial. Este vorba de Markovic. Alibec și Drăguș au părăsit naționala accidentați. Cum a fost, de altfel, și cazul lui Florin Tănase.

Reclamă

În afară de aceștia, Rădoi nu s-a putut baza nici pe Rotaru, depistat pozitiv cu COVID-19. Același lucru s-a întâmplat și cu Ianis Hagi, care nu va putea fi pe teren în Macedonia, din cauza noului coronavirus. Tot accidentat a părăsit naționala și portarul Aioani.

Astfel, din 26 de jucători convocați inițial, Rădoi a rămas la ultimul meci din luna septembrie doar cu 20.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și