Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! Ce mişcare a făcut după scandalul divorţului. Este răsturnare completă de situaţie

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 septembrie 2021, 8:48

Reclamă
Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! Ce mişcare a făcut după scandalul divorţului. Este răsturnare completă de situaţie

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a trecut prin clipe grele în ultimele săptămâni. Odată izbucnit scandalul cu presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, impresara a avut parte de mari probleme. A decis să plece pentru câteva zile din România, în Dubai, dar acum s-a întors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj clar al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan s-a întors în România, dar a negat vehement, de fiecare dată că soţul ei, antrenorul Universităţii Craiova, ar fi călcat strâmb. A avut chiar mai multe întâlniri de familie, dar Reghe nu ar fi participat la ele. Acum, impresara a postat pe Instagram o nouă poză sugestivă, de la piscină. Mesajul e unul extrem de încurajator în privinţa viitorului relaţiei cu Laurenţiu Reghecampf.

În dreptul imaginii de la Instagram, Anamaria Prodan a postat şi mai multe emoticoane din care ne dăm seama că impresara a trecut peste probleme şi că are o relaţie foarte bună cu soţul ei. Mai mult, imaginea sugerează că Prodanca iubeşte, semn că toate neînţelegerile au fost date uitării.

Cadou extravagant pentru Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf a făcut un gest incredibil pentru Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile, deşi cei doi sunt în plin scandal de divorţ. Reghecampf i-a făcut cadou un ceas de zeci de mii de euro soţiei sale.

Anamaria Prodan s-a mândrit pe reţelele de socializare cu ceasul care valorează peste 30.000 de euro. Mai mult, Anamaria Prodan a lansat o avalanşă de complimente la adresa soţului său, deşi sunt tot mai multe zvonuri cu privire la divorţul dintre ei.

Reclamă

Pe lângă haştag-ul „te iubesc„, Anamaria Prodan a ţinut să îl mai complimenteze pe Laurenţiu Reghecampf încă de două ori: „soţul perfect” şi „îmi iubesc soţul„.

 

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și