Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, departe de Laurenţiu Reghecampf! Unde a fost văzută impresara. Erau şi doi bărbaţi de faţă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 septembrie 2021, 8:50

Anamaria Prodan, departe de Laurenţiu Reghecampf! Unde a fost văzută impresara. Erau şi doi bărbaţi de faţă

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan încearcă să lase deoparte scandalul legat de divorţ şi să-şi vadă mai departe de viaţă. Deşi se află departe de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, impresara nu a renunţat la ieşirile mondene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, surprinsă alături de doi bărbaţi

Anamaria Prodan a fost surprinsă alături de doi bărbaţi, într-un local exclusivist din Bucureşti. Este vorba despre doi apropiaţi ai cuplului. În timp ce Laurenţiu Reghecampf este în cantonament cu Universitatea Craiova pentru a pregăti reluarea campionatului, Prodanca s-a relaxat în Bucureşti.

A luat prânzul în oraș, alături de doi bărbați. Prodanca nu era singură. A fost însoţită de fiica ei, Sarah. Prodanca s-a conversat minute bune cu cei doi bărbați. Cei doi sunt unii dintre finii familiei Reghecampf, conform evz.ro.

Sarah este în continuare în vacanță și nu a început nici antrenamentele, astfel poate profita de timpul liber și îl petrece cât mai mult alături de mama ei. De când este în România, Sarah Dumitrescu, nu a ieșit în cluburile sau cafenelele din Capitală, ci doar la masă sau prin centrele comerciale alături de frații ei.

Prodanca şi Reghe, naşi a zeci de cupluri

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stabilit un adevărat record. Sunt nași a peste 80 de fini, de cununie, dar și de botez. Extrem de sociabilă și foarte apropiată de toți cei pe care i-a cununat sau botezat, Anamaria încearcă pe cât de mult poate să se întâlnească cu ei sau măcar să le răspundă la telefon atunci când aceștia au nevoie de vreun sfat de la ea. Chiar dacă se apropie de 100 de fini, Prodanca susține că de absolut toți se simte extrem de apropiată și că îi consideră parte din familia ei.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și