Închide meniul
NEWS ALERT

Presiune mare pe Mirel Rădoi înainte de Macedonia de Nord-România: „Trebuie să câştigăm”. Un fost jucător din Generaţia de Aur i-a făcut echipa selecţionerului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 septembrie 2021, 12:15

Reclamă
Presiune mare pe Mirel Rădoi înainte de Macedonia de Nord-România: „Trebuie să câştigăm. Un fost jucător din Generaţia de Aur i-a făcut echipa selecţionerului

Antrenorul dispus să vină în locul lui Rădoi la echipa națională

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

După 6 puncte din 6 posibile cu Islanda şi Liechtenstein, România lui Mirel Rădoi joacă în această seară un alt meci crucial. Fost component al Generaţiei de Aur, Dorinel Munteanu, i-a făcut echipa lui Rădoi şi a spus clar. Trebuie neapărat să câştigăm pentru a fi ăn pole-position pentru locul de baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, obligat să câştige în această seară

Mirel Rădoi are o singură variantă în Macedonia-România. Suntem obligaţi să câştigăm, spune Dorinel Munteanu. „Partea pozitivă e ca nu am primit gol şi că am avut un joc consistent in ambele jocuri, chiar dacă adversarii nu ne-au pus mari probleme. Cu Macedonia trebuie să câştigăm. Să fim concentraţi, să ne mobilizăm. O victorie poate să ne uşureze drumul către locul 2”, a spus Dorinel Munteanu, conform sport.ro.

Dorinel Munteanu a vorbit şi despre problemele de lot pe care le are Mirel Rădoi. Actualul antrenor al Oţelului Galaţi ştie de ce au apărut infectări cu Covid-19 în lotul tricolorilor. Nu s-au luat măsuri stricte. „Încă un caz nou de COVID, trebuia să se ia măsuri foarte stricte. Dacă s-a ivit această problemă, trebuie rezolvată de ceilalţi jucători”, a spus Neamţul, care a vorbit şi despre primul 11 din această seară.

Dorinel Munteanu i-a făcut echipa lui Mirel Rădoi

Mai mult, Dorinel Munteanu i-a făcut şi echipa lui Mirel Rădoi înainte de Macedonia-România. „Eu aş merge pe mâna lui Manea ca fundaş dreapta, dar el ştie mai bine. Poate s-a bazat pe forma bună a lui Raţiu. Avem nevoie de experienţă la un asemenea joc. Ei au jucători cu experienţă, va fi un meci diferit faţă de cel cu Islanda. Stanciu e un jucător în jurul căruia se poate forma un nucleu pe care ne putem baza în viitorul apropiat. El a fost luptător şia a avut un randament bun la club şi la echipa naţională”, a mai spus antrenorul Oţelului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și