Închide meniul

Dorinel Munteanu, „la cuţite” cu fosta soţie. Femeia a vândut apartamentul de 600.000 de euro şi este într-o relaţie cu un prieten al antrenorului

Reclamă

Publicat: 29 august 2021, 11:30

Dorinel Munteanu, „la cuţite cu fosta soţie. Femeia a vândut apartamentul de 600.000 de euro şi este într-o relaţie cu un prieten al antrenorului

Dorinel Munteanu, "la cuţite" cu fosta soţie

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Scandalul a căpătat proporţii în 2016, când a fost anunţat divorţul. Atunci, Dorinel Munteanu a fost obligat să îi plătească Simonei o compensaţie lunară de 1500 de euro. Suma putea creşte până la 4500 de euro, în cazul în care antrenorul ajungea să câştige un salariu anual care să depăşească 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu, „la cuţite” cu fosta soţie

Manager tehnic al Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu a decis să îşi caute dreptatea în instanţă. Potrivit wowbiz.ro, fostul internaţional român i s-a plâns judecătorului că nu mai are unde să stea, în timp ce soţia lui trăieşte în lux.

De asemenea, din declarațiile martorilor a rezultat că pârâta este implicată, în Germania, într-o relație cu un medic, de aproximativ 2 ani, petrecându-și împreună concediile în diverse destinații exotice, iar pârâta nu a negat aceste susțineri”, se arată în dosarul ajuns în Tribunal.

Simona Munteanu ar fi într-o relaţie chiar cu un medic sportiv care a fost bun prieten cu Dorinel Munteanu în perioada în care acesta juca la Wolfsburg. Mai mult, femeia ar fi vândut chiar şi apartamentul de 600.000 de euro primit de la fostul soţ.

Dorinel a transmis că, spre deosebire de Simona, el a ajuns să locuiască „într-un apartament care este supus vinderii publice în cadrul unei executări silite pornite la cererea pârâtei, și nu are o altă posibilitate locativă, și, de asemeni, arată că are o mașină mult mai ieftină„.

Reclamă

Dorinel Munteanu i-a convins pe judecători şi a reuşit să scape de plata compensaţiei faţă de fosta soţie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și