Închide meniul

Noul star de la FCSB visează să ajungă în Premier League: ”Sunt agresiv, tehnic și inteligent!” A fost luat din curtea lui Dinamo: ”Trebuia să plece în cantonament cu ei și l-am luat eu!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 13:58

Noul star de la FCSB visează să ajungă în Premier League: ”Sunt agresiv, tehnic și inteligent!” A fost luat din curtea lui Dinamo: ”Trebuia să plece în cantonament cu ei și l-am luat eu!”

Ovidiu Perianu, în tricoul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În primele șase luni, în București, plângeam non stop”, își începe Perianu povestirea în interviul pentru FRF. Tânărul mijlocaș s-a descris ca fiind un jucător agresiv, tehnic și inteligent. Noul star de la FCSB visează să ajungă în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi doresc să ajung la un club de top din Europa, în Premier League, și să câștig foarte multe trofee. Cred că mi se potrivește stilul englezesc. Sunt agresiv, tehnic și inteligent. Mai am de lucru la poziționarea în teren”, a declarat Ovidiu Perian pentru FRF.

Din curtea lui Dinamo, la FCSB via Regal București

Când a venit în București Perianu a mers la Dinamo, echipa de suflet a tatălui său. Mijlocașul a fost luat din Ștefan cel Mare chiar înainte să plece în cantonament cu ”câinii”. Mihai Badea, care pe atunci conducea Regal București, a fost cel care l-a luat, urmând ca ulterior să-l cedeze la FCSB.

Perianu era la Dinamo de vreo trei luni de zile. Voiau să-l ia, dar nu era perioada de legitimare. Cineva de la Bârlad mi-a zis că Perianu este la Dinamo, prin acel cineva am reușit să ajung la el, iar în ziua în care trebuia să plece în cantonament cu Dinamo l-am luat eu.

Cei de acolo îl așteptau să plece în cantonament, iar el era la mine. M-a sunat antrenorul celor de la Dinamo să mă întrebe: Perianu, al meu, e la tine? I-am zis: Da. Și a rămas la noi”, a dezvăluit Mihai Badea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Tatăl lui Ovidiu Perianu, în culmea fericirii după convocarea fiului său la U21

Convocat de Florin Bratu la U21, Perianu a fost extrem de emoționat. Cel mai fericit a fost tatăl său. Acesta s-a bucurat pentru că selecționerul naționalei de tineret a fost idolul său.

De mic îmi doream să ajung fotbalist. Am primit întrebarea asta la școală și asta am răspuns. Când am venit la București la 11 ani m-am adaptat foarte greu. Primele șase luni plângeam aproape încontinuu după părinți și prieteni. Stăteam în chirie în Baicului.

Vă dați seama că o să am puține emoții când o să debutez într-un meci oficial. Tata e dinamovist și mi-a zis că e foarte fericit că Florin Bratu m-a convocat la națională. E un idol pentru el și mereu îmi zicea despre el că îi place foarte mult că e un atacant pur și marchează multe goluri”, a mai spus Perianu.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și