Închide meniul

Noul star de la FCSB visează să ajungă în Premier League: ”Sunt agresiv, tehnic și inteligent!” A fost luat din curtea lui Dinamo: ”Trebuia să plece în cantonament cu ei și l-am luat eu!”

Silviu Corneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 13:58

Noul star de la FCSB visează să ajungă în Premier League: ”Sunt agresiv, tehnic și inteligent!” A fost luat din curtea lui Dinamo: ”Trebuia să plece în cantonament cu ei și l-am luat eu!”

Ovidiu Perianu, în tricoul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Cum l-a pierdut Dinamo pe tânărul jucător
  • Florin Bratu l-a convocat la naționala de tineret

În primele șase luni, în București, plângeam non stop”, își începe Perianu povestirea în interviul pentru FRF. Tânărul mijlocaș s-a descris ca fiind un jucător agresiv, tehnic și inteligent. Noul star de la FCSB visează să ajungă în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi doresc să ajung la un club de top din Europa, în Premier League, și să câștig foarte multe trofee. Cred că mi se potrivește stilul englezesc. Sunt agresiv, tehnic și inteligent. Mai am de lucru la poziționarea în teren”, a declarat Ovidiu Perian pentru FRF.

Din curtea lui Dinamo, la FCSB via Regal București

Când a venit în București Perianu a mers la Dinamo, echipa de suflet a tatălui său. Mijlocașul a fost luat din Ștefan cel Mare chiar înainte să plece în cantonament cu ”câinii”. Mihai Badea, care pe atunci conducea Regal București, a fost cel care l-a luat, urmând ca ulterior să-l cedeze la FCSB.

Reclamă

Perianu era la Dinamo de vreo trei luni de zile. Voiau să-l ia, dar nu era perioada de legitimare. Cineva de la Bârlad mi-a zis că Perianu este la Dinamo, prin acel cineva am reușit să ajung la el, iar în ziua în care trebuia să plece în cantonament cu Dinamo l-am luat eu.

Cei de acolo îl așteptau să plece în cantonament, iar el era la mine. M-a sunat antrenorul celor de la Dinamo să mă întrebe: Perianu, al meu, e la tine? I-am zis: Da. Și a rămas la noi”, a dezvăluit Mihai Badea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Tatăl lui Ovidiu Perianu, în culmea fericirii după convocarea fiului său la U21

Convocat de Florin Bratu la U21, Perianu a fost extrem de emoționat. Cel mai fericit a fost tatăl său. Acesta s-a bucurat pentru că selecționerul naționalei de tineret a fost idolul său.

De mic îmi doream să ajung fotbalist. Am primit întrebarea asta la școală și asta am răspuns. Când am venit la București la 11 ani m-am adaptat foarte greu. Primele șase luni plângeam aproape încontinuu după părinți și prieteni. Stăteam în chirie în Baicului.

Vă dați seama că o să am puține emoții când o să debutez într-un meci oficial. Tata e dinamovist și mi-a zis că e foarte fericit că Florin Bratu m-a convocat la națională. E un idol pentru el și mereu îmi zicea despre el că îi place foarte mult că e un atacant pur și marchează multe goluri”, a mai spus Perianu.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu