Close

Noul star de la FCSB visează să ajungă în Premier League: ”Sunt agresiv, tehnic și inteligent!” A fost luat din curtea lui Dinamo: ”Trebuia să plece în cantonament cu ei și l-am luat eu!”

Avatar photo

De Silviu Corneanu
Publicat: 8 septembrie 2021, 13:58

Ovidiu Perianu este unul dintre starurile în devenire de la FCSB. Povestea lui este una extrem de interesantă. Născut în Bârlad, tânărul mijlocaș a fost timp de câteva luni în curtea celor de la Dinamo, dar a ajuns în cele din urmă la FCSB via Regal București. În vârstă de 19 ani, Preianu visează să ajungă în Premier League.

Reclamă
perianu-fcsb

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În primele șase luni, în București, plângeam non stop”, își începe Perianu povestirea în interviul pentru FRF. Tânărul mijlocaș s-a descris ca fiind un jucător agresiv, tehnic și inteligent. Noul star de la FCSB visează să ajungă în Premier League.

Reclamă

Îmi doresc să ajung la un club de top din Europa, în Premier League, și să câștig foarte multe trofee. Cred că mi se potrivește stilul englezesc. Sunt agresiv, tehnic și inteligent. Mai am de lucru la poziționarea în teren”, a declarat Ovidiu Perian pentru FRF.

Din curtea lui Dinamo, la FCSB via Regal București

Când a venit în București Perianu a mers la Dinamo, echipa de suflet a tatălui său. Mijlocașul a fost luat din Ștefan cel Mare chiar înainte să plece în cantonament cu ”câinii”. Mihai Badea, care pe atunci conducea Regal București, a fost cel care l-a luat, urmând ca ulterior să-l cedeze la FCSB.

Perianu era la Dinamo de vreo trei luni de zile. Voiau să-l ia, dar nu era perioada de legitimare. Cineva de la Bârlad mi-a zis că Perianu este la Dinamo, prin acel cineva am reușit să ajung la el, iar în ziua în care trebuia să plece în cantonament cu Dinamo l-am luat eu.

Reclamă

Cei de acolo îl așteptau să plece în cantonament, iar el era la mine. M-a sunat antrenorul celor de la Dinamo să mă întrebe: Perianu, al meu, e la tine? I-am zis: Da. Și a rămas la noi”, a dezvăluit Mihai Badea la AS.ro LIVE.

Tatăl lui Ovidiu Perianu, în culmea fericirii după convocarea fiului său la U21

Convocat de Florin Bratu la U21, Perianu a fost extrem de emoționat. Cel mai fericit a fost tatăl său. Acesta s-a bucurat pentru că selecționerul naționalei de tineret a fost idolul său.

De mic îmi doream să ajung fotbalist. Am primit întrebarea asta la școală și asta am răspuns. Când am venit la București la 11 ani m-am adaptat foarte greu. Primele șase luni plângeam aproape încontinuu după părinți și prieteni. Stăteam în chirie în Baicului.

Vă dați seama că o să am puține emoții când o să debutez într-un meci oficial. Tata e dinamovist și mi-a zis că e foarte fericit că Florin Bratu m-a convocat la națională. E un idol pentru el și mereu îmi zicea despre el că îi place foarte mult că e un atacant pur și marchează multe goluri”, a mai spus Perianu.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
15:22 Cum a reacționat Nicolae Dică, după ce Florinel Coman nu a bifat niciun minut pentru echipa națională: „Ce pot să fac? Să-l cert eu pe Edi?” 15:02 Subiectul evitat de Gică Hagi la conferinţa de presă: „Altă întrebare!” Ce spune „Regele” de Borza 14:32 Billel Omrani și Andrea Compagno, în atacul FCSB! Dică a anunţat ce jucători sunt OUT pentru meciul cu FC Argeş 14:07 Reacţia lui Nicolae Dică după pariul spectaculos propus de Mihai Stoica 13:59 Ce lovitură pregătește Dan Petrescu! Un jucător plecat de la Manchester City este aproape de CFR Cluj 13:36 Mesajul lui George Ogăraru după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus: „Este incredibil ceea ce se întâmplă” 12:52 FotoSecretul incredibil al femeii care la 73 de ani arată ca o adolescentă! Ce nu a ratat niciodată în ultimii zeci de ani 12:27 Tricoul lui Diego Maradona din meciul împotriva Angliei din 1986, expus la Muzeul Sportului din Qatar în timpul CM 12:19 Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori” 11:49 Chile şi Peru cer excluderea Ecuadorului de la Cupa Mondială 2022. De la ce a pornit totul
Pe același subiect
Nicolae Dică, la conferința de presă
Echipa naţională • 15:22
Cum a reacționat Nicolae Dică, după ce Florinel Coman nu a bifat niciun minut pentru echipa națională: „Ce pot să fac? Să-l cert eu pe Edi?”
Nicolae Dică, în timpul unei conferințe de presă
Liga 1 • 14:32
Billel Omrani și Andrea Compagno, în atacul FCSB! Dică a anunţat ce jucători sunt OUT pentru meciul cu FC Argeş
Andrei Cristea, antrenorul lui ACS FC Dinamo
Fotbal intern • 12:19
Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori”
Close